Whizpr naar The ICT & Networking Event

donderdag 20 april 2006

Wageningen, 20 april 2006 – Dit jaar vindt The ICT & Networking Event (TINE) plaats in Amsterdam RAI van 26 tot en met 28 april. Diverse klanten van Whizpr ontvangen je graag op hun stands. Verderop in dit bericht een korte beschrijving van wat deze bedrijven op de beurs laten zien en waar je ze kunt vinden.

Wijzelf zullen ook aanwezig zijn en we nodigen je hierbij dan ook graag uit voor een toevallige of geplande ontmoeting.

Vriendelijke groeten,
De Whizpr’rs

APC
Standnummer 09.450c (CIO Magazine paviljoen nr. 1 Hal 9)

APC InfraStruXure is een betrouwbare en financieel aantrekkelijke oplossing voor de inrichting van serverruimtes. Met APC InfraStruXure zijn in één keer alle vraagstukken op het gebied van noodstroomvoorziening, kasten, kabelmanagement, koeling, beheer en onderhoud op te lossen. De geïntegreerde totaaloplossing is zeer installatie-, beheers- en onderhoudsvriendelijk. Op de stand van APCis de audiovisuele demonstratie “See it to Believe It” te zien over hoe een datacenter nu in de praktijk werkt. Verder is er veel informatie over de rackoplossingen van InfraStruXure beschikbaar. Bovendien krijgt men aan de hand van deze demonstratie een goede indruk over de werking van het gestandaardiseerde, modulaire ontwerp van de InfraStruXure-architectuur.

BIT
Standnummer 11.407

Zakelijke internet provider BIT, distributeur van Kerio in Nederland deelt net als vorig jaar de stand met Kerio Technologies op TINE. Tevens zal partner NOD32 leverancier van virusscanners op de stand aanwezig zijn. Er is dit jaar veel aandacht voor het nieuwe technologisch zeer geavanceerde datacenter dat BIT momenteel inricht in zijn nieuwe bedrijfspand. Gezamenlijk demonstreren BIT en NOD32 de nieuwste producten van Kerio waaronder de Kerio MailServer en de WinRoute FireWall.

Cisco
TINE en MacExpo starten met een ‘crossmediale discussie’. Aan de hand van de stelling ‘The impact of multimedia on...’ geven internationale top-sprekers hun visie op de ontwikkelingen rond de vier deelgebieden software, networking, digital lifestyle en media. Toby Burton, Vice President Internet Business Solution Group Europe and Emerging Markets van Cisco Systems Inc. is één van die sprekers en presenteert ‘The impact of multimedia on Networking’. Hij verklaart de invloed van multimedia op internetapplicaties en netwerken.

Ericsson
Standnummer 09.201 – Trend Valley paviljoen, stand 09.300

Ericsson Enterprise presenteert op TINE de Ericsson Mobile Organizer (EMO). Met deze push e-mail oplossing kunnen zakelijke gebruikers onderweg bedrijfs e-mail en andere PIM-informatie (Personal Information Management) snel en gemakkelijk ophalen. Bezoekers van de stand kunnen gratis voor een proefperiode van een maand EMO proberen. Verder is het MX-ONE IP-telefonieplatform inclusief communication organizer aanwezig, deze biedt volledige integratie met office applicaties. Daarnaast zal ook de onlangs geïntroduceerde Mobility Gateway worden gepresenteerd. Hiermee kunnen bedrijven hun bestaande telefooncentrale omvormen tot een geïntegreerd mobiel communicatieplatform. Met dit One Phone-concept heeft Ericsson alle communicatietoepassingen samengebracht in één IP-infrastructuur.
Ook is Ericsson vertegenwoordigd op het Trend Valley paviljoen, stand H09.300. Hier demonstreert Ericsson live mobile tv, interactive tv en music to the mobile.

Mindjet
Standnummer 09.208

Mindjet is producent en leverancier van MindManager, software voor het visualiseren en beheren van informatie door middel van mindmaps. Op TINE is Mindjet aanwezig op de stand van partner Netviewer. Dankzij de webconferencing-oplossingen van Netviewer kan men wereldwijd applicaties zoals MindManager real-time met elkaar delen. Tijdens TINE is de onlangs aangestelde Country Manager Benelux van Mindjet, Robert Stoot aanwezig en beschikbaar voor vragen over MindManager Pro 6.0 en de organisatie zelf. Op de stand is een demo van de software te zien en een gratis 21-dagen versie te verkrijgen.

NEC Computers
Standnummer 10.404

NEC Computers staat op TINE met zijn nieuwste desktop-, notebook- en storage-oplossingen. Zo toont NEC zijn nieuwe desktop-PC’s, met Intel dual core-processor, voor de zakelijke markt. Verder is de nieuwste zakelijke notebook van NEC te zien: de Versa S950. Dit lichtgewicht notebook is voorzien van de nieuwste technologieën waaronder beveiliging gebaseerd op fingerprint-technologie. NEC demonstreert in samenwerking met Value Added Distributor SNE Europe BV eveneens het ‘Backup Smart Way’-systeem, speciaal ontworpen voor het MKB en grote organisaties met meerdere locaties. De NEC Backup Smart Way is een compleet systeem met een geïntegreerde harde schijf, een op Linux-gebaseerd besturingssysteem en NEC back-upsoftware. De oplossing wordt in het lokale netwerk opgenomen en maakt steeds volledig automatische back-ups van alle aangewezen servers. In samenwerking met NEC Displays is op de stand onder andere actuele informatie over de nieuwste high-end SpectraView-monitoren.

NOD32
Standnummer 11.407

Antivirusleverancier NOD32 is op TINE aanwezig op de stand van BIT. Experts van NOD32 zijn aanwezig om het NOD32-afweersysteem te tonen. Nieuwe virussen worden hierdoor opgespoord en verwijderd, voordat een virusmelding of virusregistratie heeft plaatsgevonden. Exclusief voor Nederland is een samenwerking tussen Kerio en NOD32, waarmee een speciale bundel is samengesteld. Hoe meer software op het systeem, hoe groter de kans op lekken en zwakke plekken in je netwerk. De beste verdediging bestaat uit een pro-actief afweersysteem. Om die reden hebben NOD32 en Kerio hun krachten verenigd door de Kerio Winroute Firewall en de Kerio Mail server met NOD32 te bundelen.

TOPdesk
Standnummer 10.205

TOPdesk, leverancier van service management software, presenteert versie 3.7 van TOPdesk Professional. Door aanpassingen in onder meer de modules Operationeel Beheer en Voorraad & Bestel is TOPdesk Professional nu nog beter inzetbaar voor facilitair beheer. Daarnaast demonstreert TOPdesk verschillende varianten van zijn service management software die specifiek zijn ontwikkeld voor interne dienstverlening, ondersteuning van klanten of dienstverlening aan consumenten en burgers.