Gerard Burgering nieuwe directeur van Solvendi

donderdag 20 april 2006

Utrecht, 20 april 2006 - Per 1 april 2006 is Gerard Burgering aangesteld als directeur van Solvendi BV, specialist op het gebied van payrolling.

Burgering heeft zijn sporen verdiend in de uitzend- en contactcenter-branche. Zo was hij directeur van ASB, het latere Vedior. Na deze functie heeft hij diverse start-ups begeleid. Voor OOM, Ontwikkelmaatschappij Oost-Nederland (nu Oost NV), zette hij in Twente een van de eerste contactcenter-netwerken in Nederland op. Als directeur van het eerste uitzendbureau voor contactcenter-personeel, TeleworX, was hij een voorvechter voor de erkenning van het vak contactcenter-agent. Burgering was voorzitter van het ‘Twents Forum voor Contactcenters’ en is bedenker en (mede)oprichter van de succesvolle denktank ‘Household Supplies’, waar ieder kwartaal professionals uit de contactcenter-branche samenkomen om kennis te delen.

Burgering: “Solvendi heeft grote ambities. Onze focus ligt nu op de contactcenter-branche. Binnen deze branche is er een manifeste behoefte aan een oplossing als payrolling, aangezien het management alle aandacht wil richten op klanten, kwaliteit en coaching.”