VKbanen introduceert doelgroepsite voor de zorg

dinsdag 27 oktober 2009

Nieuwe kennis- en carrièresite voor hoogopgeleiden in zorgsector

Amsterdam,27 oktober 2009
VKbanen introduceert een nieuwe site voor hoogopgeleiden in de zorg. Deze site, vkbanen.nl/zorg, biedt een vacaturezoekmachine met specifieke zorgcriteria, informatie over zorginstellingen, actualiteiten en loopbaantips. Met deze site komt VKbanen tegemoet aan de vraag naar meer gerichte en op specifieke sectoren toegespitste informatie. De site is onderdeel van een bredere aanpak waarbij VKbanen zich richt op het vergroten van selectief bereik in specifieke vakgebieden. Eerder maakte VKbanen al een vergelijkbare site, geheel gericht op het onderwijs.

Hotlinks
VKbanen Zorg
VKbanen
VKbanen op Twitter
VKbanen zorgvacatures op Twitter


VKbanen Zorg
Naast de laatste ontwikkelingen in de zorgsector, nieuwsfeiten en interviews, biedt deze site de mogelijkheid te zoeken in het vacatureaanbod van tal van zorginstellingen. Via een zoekfunctie met specifieke zorgtermen kan eenvoudig en doeltreffend worden gezocht op basis van vakgebied, regio of werkgever. Ook voor carrièreadvies en 'how to's' op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling kunnen bezoekers hier terecht. Van elke functie kan door experts een inschatting gemaakt worden van het passende en marktconforme salaris dat daarbij hoort.

Persoonlijke ontwikkeling
Om te werken aan persoonlijke ontwikkeling of richting te geven aan een carrière, zijn diverse online tests beschikbaar die inzicht geven in werkstijlen en het type werk dat daarbij past. Tevens biedt de site de mogelijkheid relevante boeken te bestellen.

"De zorgsector is een grote sector in Nederland. Volop in ontwikkeling, dynamisch en met zeer specifieke vraagstukken en uitdagingen op het gebied van werk en carrière", zegt Mateo Mol, uitgever van VKbanen. "Specifiek op deze sector gerichte carrière-informatie als vacatures, adviezen en nieuwsfeiten, werden nog niet eerder op deze manier gecombineerd in één online omgeving. Daarnaast biedt de site gedetailleerde achtergrondinformatie over alle zorginstellingen in Nederland; handig voor iedereen die zich oriënteert op een nieuwe werkgever".