Introductie coachingskalender 'iLead365' voor de iPhone

donderdag 29 oktober 2009

Een samenwerking tussen Marijke Lingsma, Aty Boers, Games Factory Online en MADFirm

 

Gouda, 29 oktober 2009 – Games Factory Online (GFO), een producent en uitgever van Entertainment en Serious Games introduceert samen met haar partner MADFirm de coachingskalender voor de iPhone, genaamd iLead365.

Marijke Lingsma (Coachboulevard) en Aty Boers (Novius), ook wel bekend van de zeer succesvolle Nederlandse coachings-scheurkalender 'Scheur-je-los' en toonaangevende managementboeken, zijn de schrijvers van iLead365. De coachingskalender heeft zich in Nederland al bewezen als een enorm effectief product en mede daarom is iLead365 ontwikkeld speciaal voor op de iPhone / iPod Touch.

iLead365 is net een echte scheurkalender en biedt dagelijks een oneliner inclusief toelichting over leiderschap, coaching, samenwerking, verandering, reflectie, carrière en persoonlijke effectiviteit. Serieus en met een knipoog. iLead365 is leuk en leerzaam voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen die bewust aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.

MADFirm heeft bij de ontwikkeling van iLead365 rekening gehouden met de specifieke kenmerken en mogelijkheden van de iPhone, waardoor de digitale coachingskalender aantrekkelijke features kent, zoals de mogelijkheid om je favoriete oneliners te bewaren of door te sturen naar een vriend of collega.


Hennie van Velzen, directeur van Games Factory Online: "Wij zijn zeer verheugd dat de coachingskalender nu ook uitgebracht wordt voor op de iPhone en iPod Touch. De app is een geweldig hulpmiddel voor zelfbewuste mensen die graag meer wil weten over management en coaching. Wij verwachten dat iLead365 alle dikke managementboeken gaat vervangen!"

 

Prijs en beschikbaarheid

iLead365 kost 3,99 euro en is vanaf eind oktober beschikbaar in de Apple Appstore.

Download hier deze en meer screenshots van iLead365.