Whizpr aan de slag voor MEDION

maandag 7 september 2009

Wageningen, 7 september 2009 - MEDION, leverancier van innovatieve consumentenelektronica heeft zijn PR-activiteiten ondergebracht bij Whizpr.

 

Het Duitse MEDION AG is beursgenoteerd aan de SDAX- index (Small-Cap-DAX). Het bedrijf is gevestigd in Essen heeft 1200 medewerkers en rapporteerde in 2008 een omzet van 1.6 miljard euro. MEDION focust zich op het maken van innovatieve consumentenelektronica van hoge kwaliteit met een aantrekkelijke design. Producten van MEDION worden tegen betaalbare prijzen verkocht aan consumenten. MEDION richt zich tevens in toenemende mate op het ontwikkelen van aanvullende diensten, op het gebied van telecommunicatie, downloads en online diensten (MEDIONMobile).

 

Whizpr startte direct voor MEDION met het ‘get the touch’ press event in Frankfurt. MEDION presenteerde daar een all-in-one-pc die Multi touch, televisie, audio en blu-ray in één systeem combineert.

 

In Nederland is MEDION gevestigd in Panningen. Meer informatie over MEDION is te vinden via http://www.medion.com/nl/benelux.html. MEDION is ook te volgen via twitter: http://twitter.com/medionNL