VKbanen komt met eigen label voor trainingen

woensdag 8 juli 2009

VKbanen Academy praktisch en betaalbaar

Amsterdam, 8 juli 2009VKbanen breidt onder de naam VKbanen Academy zijn dienstverlening uit met een eigen label voor training en opleidingen. Hiermee komt het platform voor hoger opgeleiden tegemoet aan de toenemende vraag naar betaalbare persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De trainingen en opleidingen van VKbanen Academy worden tegen een vaste lage prijs aangeboden en zijn te boeken via de trainingsportal op VKbanen.

Hotlinks:
Trainingen van VKbanen Academy
Trainingsportal
VKbanen
VKbanen op Twitter

VKbanen Academy
De Academy biedt op dit moment 24 verschillende trainingen. Er worden zowel vaardigheidstrainingen als vakspecifieke programma's aangeboden. Het aantal vakspecifieke trainingen wordt de komende tijd verder uitgebreid en richt zich op de sectoren zorg, onderwijs, techniek en marketing. De trainingen worden verzorgd in samenwerking met de Human Capital Group Talent Development en VDS Training Consultants.

"Niemand wil in deze tijd teveel betalen voor een training", zegt Mateo Mol, uitgever van VKbanen. "Aan de andere kant, mensen blijven terecht hoge eisen stellen aan de kwaliteit. Daarom bieden wij trainingen aan van een kwaliteit die past bij de meest gerenommeerde bureaus en die toch goed betaalbaar zijn. Het aanbod sluit aan bij de huidige vraag uit de markt. We bieden bijvoorbeeld een training die je helpt bij het managen van je loopbaan of een training conflicthantering. Onze vakgerichte trainingen sluiten perfect aan bij onze strategie om voor verschillende vakgebieden specifieke doelgroepsites te lanceren."

Trainingsportal
Trainingen van VKbanen Academy zijn te boeken via de VKbanen trainingsportal. Deze portal biedt de mogelijkheid om te zoeken in het aanbod van tal van gerenommeerde trainingsbureaus, met samen meer dan 1.000 trainingen en opleidingen. Via een gedetailleerde zoekmachine kan eenvoudig gezocht worden op basis van doelgroep, thema of trainingsaanbieder. Voor inhoudelijk opleidingsadvies is kosteloos een adviesdesk beschikbaar vanuit Conclusion Learning Centers. Daarnaast is het mogelijk om snel en makkelijk digitaal in te schrijven voor een training of opleiding.

Abonnees van VKbanen krijgen vijf procent korting als ze een opleiding via de portal boeken. Werknemers waarvan de werkgever partner is van VKbanen ontvangen standaard tien procent korting op de vaste prijzen van trainingen en opleidingen.