Mindjet breidt partnernetwerk uit via affiliate-programma

woensdag 8 juli 2009

Vrij toegankelijk programma moet wereldwijde aanwezigheid versterken

San Francisco, 8 juli 2009
- Mindjet, leverancier van software voor samenwerking en persoonlijke productiviteit waarbij ideeën, informatie en mensen visueel met elkaar worden verbonden, start een affiliate marketingprogramma. Op die manier kan het partnernetwerk verder uitbreiden en wordt de community van fanatieke MindManager-gebruikers gestimuleerd om potentiële klanten naar Mindjet te verwijzen. Deelnemers ontvangen een commissie voor elke doorverwijzing die resulteert in de aanschaf van Mindjet-producten, zoals MindManager 8 voor Windows, MindManager 7 voor Mac en JCVGantt Pro 3.

Iedereen met een blog of website kan zich inschrijven via de Mindjet website. Na goedkeuring ontvangen deelnemers een banner die op hun websites moet worden gezet. Daarmee hebben ze directe toegang tot het programma. De commissie bedraagt 25 procent. Ter introductie krijgen snelle beslissers tot het einde van juli een commissie van 35 procent.

Hotlinks
- Mindjet affiliate programma
- MindManager introductie (Video)
- Mindmappen 'simple demo' (Video)


Deelnemers profiteren naast de commissie van een transparant online sales-rapportagesysteem. Hierin is realtime te volgen hoeveel er verkocht is, welke doorklikratio's worden behaald, of er openstaande orders zijn en wat de status van een bestelling is. Alle orderadministratie, betalingen en dienstverlening worden verwerkt door Mindjet.

Fabian Schlosser, filmmaker, componist en oprichter van Creatief Concept Collectief is een van de eerste deelnemers in het affiliate-programma. Over zijn deelname zegt hij: "Ik ben zelf enthousiast gebruiker van MindManager en wil graag zichtbaar maken aan anderen hoe je je ideeën kunt structureren en stimuleren door middel van mindmappen. Door deel te nemen aan het affiliate-programma en mijn enthousiasme om te zetten in voorbeelden van hoe ik MindManager Pro toepas, wil ik mensen overtuigen het zelf te gaan gebruiken en te profiteren van een aantrekkelijke aanschafkorting."

"Het affiliate-programma borduurt voort op ons reeds succesvolle partnerprogramma. Ze vullen elkaar aan", zegt Hilary de Rover, Country Manager Nederland van Mindjet. "Het programma is een uitbreiding van ons verkoopkanaal en biedt onze community een gemakkelijke manier om te profiteren van doorverwijzingen. We verwachten een dat het programma een zeer positieve invloed heeft op de groei van deze community."