Matterhorn nieuwe distributeur Satmap

maandag 6 juli 2009

Apeldoorn, 6 juli 2009 - Satmap, leverancier van gebruiksvriendelijke, betaalbare GPS-systemen voor outdoor-activiteiten, heeft Matterhorn aangesteld als distributeur in Nederland voor zijn nieuwe  producten.

Matterhorn, outdoor-specialist met bijna twintig jaar ervaring in de Benelux, mag zich sinds kort importeur van de GPS-systemen van het Engelse Satmap noemen. Naast producten van Satmap voert Matterhorn tevens de merken SIGG, Granger's en Mountain Equipment. Vanuit een modern magazijn in Apeldoorn distribueren ze de producten in de Benelux via een netwerk van sport- en outdoor-winkels.

"We hebben Matterhorn gekozen als onze nieuwe partner, omdat het een goede en stabiele speler is met een specialistische kennis van de outdoor-markt", zegt Richard Calthrop-Owen, Managing Director bij Satmap. "De medewerkers van Matterhorn zijn zelf ook fanatieke buitensporters, zodat ze onze producten met veel overtuiging in de Nederlandse en Belgische markt kunnen zetten."

"De gps-systemen van Satmap vormen een mooie aanvulling op ons productenaanbod. Ze zijn degelijk ontworpen, gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit", zegt Olaf Baas van Matterhorn. "Inmiddels leveren we de Active 10+ aan diverse winkels als Bever Zwerfsport, Carl Denig in Nieuwegein en Leerentveld in Zwolle."

Outdoor Fair
Van 16 tot 19 juli nemen Satmap en Matterhorn gezamenlijk deel aan de Outdoor Fair in Friedrichshafen, dé beurs op het gebied van outdoor en buitensport. Met meerdere partners zijn beide organisaties vertegenwoordigd op stand 309 in hal A1. Op de stand wordt de Active 10+, het nieuwste model van Satmap, uitgebreid gedemonstreerd. Voor meer informatie over de Outdoor Fair bezoek
http://www.outdoor-show.de/od/visitors/index.php.