Mindjet biedt uitgebreide Image Library voor rijkere geïllustreerde mindmaps

woensdag 24 juni 2009

Meer dan 300 afbeeldingen extra voor MindManager om mindmaps nog visueler te maken

San Francisco, 24 juni 2009
- Mindjet, leverancier van software voor samenwerking en persoonlijke productiviteit waarbij ideeën, informatie en mensen visueel met elkaar worden verbonden, introduceert een Image Library add-in voor MindManager 7 en 8. Gebruikers hebben nu meer dan 300 professioneel ontworpen afbeeldingen ter beschikking om hun mindmaps aansprekender en duidelijker te maken. De add-in is een aanvulling op de reeds beschikbare illustraties die standaard worden meegeleverd.

Hotlinks
-
Mindjet Online Store
- MindManager introductie (Video)
- Mindmappen 'simple demo' (Video)


De add-in maakt het mogelijk om mindmaps van ideeën, projecten, meetings, brainstormsessies of andere informatieverzamelingen nog visueler te maken. De afbeeldingen zorgen ervoor dat het overzicht over de informatie nog beter bewaard blijft, terwijl mindmaps tegelijkertijd aantrekkelijker in het gebruik worden. Dit is zowel nuttig voor individueel gebruik als voor het delen van informatie in teams.

Visuele aantrekkingskracht

Bij andere bestanden, zoals documenten, presentaties en e-mails is de gebruiker beperkt tot het werken op één scherm. De visuele benadering van MindManager zorgt ervoor dat complexe ideeën en processen in een uitbreidbare 'map' gekoppeld, gerelateerd en duidelijk worden en ideeën omgezet worden in acties. Persoonlijke of zakelijke informatie en processen zijn direct te overzien, met de mogelijkheid om in te zoomen en op detailniveau verder te werken. De visuele benadering krijgt met de aanvulling door de image library nog meer aantrekkingskracht.

"De uitdrukking 'een plaatje zegt meer dan duizend woorden' is zeer van toepassing om mindmappen in het algemeen en op deze add-in in het bijzonder. Terwijl tekst soms verschillend kan worden geïnterpreteerd, zijn afbeeldingen vaak eenduiding en helder voor iedereen. We geven onze gebruikers de beschikking over honderden afbeeldingen die de maps niet alleen aantrekkelijker, maar ook veel duidelijker maken. Mindmaps krijgen daardoor een nog indrukwekkender karakter en het gebruiksgemak wordt erdoor vergroot", aldus Neil Mendelson, vice president of products bij Mindjet.

Prijs en beschikbaarheid
De MindManager image library add-in voor MindManager 7 en 8 is direct leverbaar voor de Engelse, Duitse en Franse Windows-versies. De Japanse versie volgt later. De add-in is via de online store van Mindjet te verkrijgen voor 29 euro (excl. btw).