Meer halen uit onbenutte opslagcapaciteit met nieuwe software Hitachi Data Systems

donderdag 18 juni 2009

Meer flexibiliteit, minder kosten en verbeterde prestaties dankzij dynamic provisioning

Amsterdam, 18 juni 2009 -
Hitachi Data Systems, dochteronderneming van Hitachi, Ltd (NYSE: HIT) en leverancier van Service Oriented Storage-oplossingen, introduceert nieuwe software en diensten, waarmee organisaties onbenutte opslagcapaciteit terug kunnen halen, zodat het rendement op hun storage-omgeving wordt verhoogd. Dankzij de dynamic provisioning-technologie winnen klanten opslagcapaciteit terug op alle storage-niveaus en besparen ze flink door aankopen als extra opslagcapaciteit uit te stellen.

Hotlinks
Meer informatie over Hitachi Dynamic Provisioning
Meer informatie over
Storage Reclamation
Meer informatie over Storage Economics
Hu Yoshida's blog
Volg HDS op Twitter: http://twitter.com/HDScorp of http://twitter.com/HDS_NL

Hitachi Data Systems komt met de volgende nieuwe oplossingen:

Zero Page Reclaim: maakt het mogelijk datablokken op USP-V en USP-VM platformen terug te geven aan de pool, wanneer deze aan bepaalde condities voldoen. Hierdoor is het mogelijk een data-partitie te verkleinen.
Automatic Dynamic Rebalancing: automatische herindeling van bestaande virtuele opslaghoeveelheden voor performance-verbetering van het Universal Storage Platform. Later toegevoegde fysieke opslagcapaciteit wordt automatisch meegenomen. Hitachi Data Systems is de enige leverancier die doet dergelijke uitbreiding automatisch en online uitvoert.
Ondersteuning voor AMS2000-platformen: de voordelen van dynamic provisioning, zoals kostenbesparingen, geautomatiseerde verbetering van prestaties en eenvoudige provisioning is nu ook beschikbaar voor Hitachi's midrange-klanten (AMS 2000-reeks).
Storage Reclamation Service: beoordeelt de storage-omgeving bij de klant, maakt een inschatting van de  benodigde dynamic provisioning voor de omgeving, migreert de data en vordert de ongebruikte capaciteit terug met Zero Page Reclaim zonder applicaties te onderbreken. Nieuwe diensten binnen Storage Reclamation zijn:

• End-to-end service: volledige dienstverlening van evaluatie, planning en ontwerp tot migratie en terugwinning van opslagcapaciteit.
Quick Analysis: een snelle analyse van de storage-omgeving van de klant, zodat ze een indruk krijgen van de te verwachten voordelen.
Shared Risk: om het risico voor de klanten te verlagen, betalen klanten alleen wanneer Hitachi Data Systems de vooraf ingestelde verwachtingen overtreft.


"Storage Economics, oftewel storage vertalen in de economische waarde die het voor een organisatie heeft, is nog nooit zo belangrijk geweest. Thin provisioning kan hierbij een wezenlijke rol spelen door enerzijds kostenbesparingen te realiseren en anderzijds de efficiëntie te verbeteren", zegt Hu Yoshida, Chief Technology Officer van Hitachi Data Systems. "Deze aankondiging is dan ook volledig in lijn met onze focus om meer te doen met minder door capaciteit binnen bestaande open systemen terug te halen."