Sanoma Uitgevers kiest Mobillion voor alle bel- en sms-acties

donderdag 16 april 2009

Ede, 16 april 2009 – Mobillion, specialist op het gebied van mobile en social media, gaat de complete technische en administratieve afhandeling van alle lezersacties van bladen van Sanoma Uitgevers verzorgen. Dit betreft zowel bel en win- als sms en winacties.

Sanoma Uitgevers is met bijna 80 publiekstijdschriften  en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In het tijdschriftenportfolio zitten onder andere Autoweek, Linda, Margriet en Libelle. De bladen van Sanoma Uitgevers organiseren regelmatig lezersacties waarbij lezers prijzen kunnen winnen door te bellen of te sms'en. Dit levert veel sms en 0900-verkeer op dat efficiĆ«nt moet worden afgehandeld. Dankzij de samenwerking met Mobillion worden voor Sanoma Uitgevers alle technische en administratieve handelingen, die hierbij komen kijken, uit handen genomen. Ook helpt Mobillion beter inzicht te krijgen in succesvolle en minder succesvolle lezersacties.

Sanoma Uitgevers koos voor Mobillion vanwege de volledigheid van de dienstverlening. Joost Prins, director supply change management van Sanoma Uitgevers: "Mobillion neemt ons niet alleen de technische, maar ook de administratieve rompslomp voor dit soort lezersacties uit handen. Daarbij heeft Mobillion ook de mensen in huis die met ons mee kunnen denken over hoe we de afhandeling van verkeer rond onze acties het beste kunnen regelen. Ze adviseren ons daarnaast ook over hoe we lezers aan ons kunnen blijven binden."

Marc Schoutens, algemeen directeur van Mobillion: "We zijn erg blij dat Sanoma Uitgevers in onze diensten gelooft. We zijn ervan overtuigd dat we het sms- en 0900-verkeer dat wordt gegenereerd door lezers, efficiĆ«nt en effectief zullen afhandelen. Soortgelijke dienstverlening verrichten we al geruime tijd succesvol voor andere klanten zoals Veronica Magazine, Sky Radio, De Telegraaf en RTV Oost. Ook kijken wij ernaar uit om onze social media expertise en producten in te zetten voor Sanoma Uitgevers.”

Klik hier voor het opvragen van hoge resolutie afbeelding