Personaliabericht: Nieuwe Sales Director bij StartReady

dinsdag 14 april 2009

Amsterdam, 14 april 2009 – StartReady, leverancier van op Microsoft-technologie gebaseerde appliances voor ‘Unified Communications’ en ’Enterprise Search’, heeft Nils Blaauboer benoemd tot Sales Director.

Hotlinks
Nils Blaauboer op Linked in
Download een high res. foto Nils Blaauboer

Blaauboer wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het genereren van nieuw business voor ‘Unified Communications’ en ‘Enterprise Search’ appliances van StartReady. Ook zal zijn focus bij StartReady liggen op de internationale expansie van het bedrijf. Blaauboer werkte in het verleden onder andere als Director Alliances bij Q-go, een bedrijf dat geavanceerde search-technologie aanbiedt en voor Microsoft als ISV partner account manager.

Nils Blaauboer: "De innovatieve, eenvoudig inzetbare appliances van StartReady, spraken me direct aan. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik door mijn eerdere ervaringen bij Microsoft en een bedrijf dat search-technologie aanbiedt over de juiste ervaring beschik om een goede bijdrage te leveren aan het aanboren van nieuwe markten voor StartReady."