Promundo stelt Leon Baijens aan als interim manager/adviseur

dinsdag 14 april 2009

Beveiligingsspecialist brengt zesentwintig jaar ervaring mee

Zeist, 14 april 2009
- Promundo, professionals in advies en management, heeft Leon Baijens aangesteld als manager/adviseur voor de business line Safety & Security. De beveiligingsspecialist is de afgelopen drie jaar unit manager geweest bij ISS Security & Services. Daarvoor was hij werkzaam in dezelfde functie bij NSC Bewaking. Het grootste deel van zijn omvangrijke werkervaring deed hij op bij NL Beveiligingsgroep, waar hij bijna vijftien jaar werkzaam was in diverse beveiligingsfuncties.

Hotlinks
-
Website Promundo
-
Promundo Safety & Security
- Leon Baijens op LinkedIn
- Download een high res foto van Leon Baijens

"Op het gebied van beveiliging, zowel binnen de dienstverlenende als de zakelijke sector, heb ik veel ervaring op kunnen doen", aldus Leon Baijens. "Ik heb uiteenlopende functies vervuld met name binnen de particuliere beveiligingsbranche, waarvan ruim 19 jaar op managementniveau. Naast het aansturen van afdelingen, heb ik mij bovendien bezig gehouden met audits, beveiligingsprotocollen en risico-inventarisaties."

Taco Sijbrandij, mede oprichter en directeur van Promundo: "Met Leon halen we een schat aan ervaring binnen. Zijn staat van dienst maakt hem een ideale kandidaat om opdrachtgevers op het gebied van Safety & Security te adviseren en te ondersteunen. Met zijn analytische vaardigheden, constructieve instelling en resultaatgerichtheid zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen, is Leon een zeer waardevolle aanwinst."