Pinewood breidt technische afdeling uit

dinsdag 21 april 2009

Delft, 21 april 2009 - Pinewood, specialist in netwerk- en databeveiliging, heeft zijn technische afdeling uitgebreid met één security consultant en twee security engineers.

Richard Olij (38 jaar) is begonnen als security consultant. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de advisering en begeleiding van klanten op security-gebied. Ook voert hij technische projecten uit, zowel bij de klant op locatie als op kantoor bij Pinewood. Voor zijn komst naar Pinewood was Olij werkzaam in verschillende security-functies bij PointGroup en als laatste bij ING Bank.

Kees van den Bos (37 jaar) is gestart als security engineer. Als security engineer is hij verantwoordelijk voor de installatie, configuratie en implementatie van security-gerelateerde oplossingen bij de klanten van Pinewood. Hiervoor heeft Van den Bos ervaring opgedaan met beheer van security systemen en netwerken bij verschillende instanties, zoals ING, DAF en Nuon.

Roel van der Valk (34 jaar) is ook gestart bij Pinewood als security engineer. Van der Valk heeft ruime ervaring opgedaan als systeembeheerder bij de GarantiBank, waar hij met name betrokken was bij het beheer van firewalls en security-systemen.

Hans Doornbosch, directeur en oprichter van Pinewood: "Wij zijn op dit moment hard aan het groeien, zowel qua medewerkers als portfolio. Om onze klanten inhoudelijk van de juiste adviezen en producten op het gebied van netwerkbeveiliging te kunnen voorzien, hebben we onze technische afdeling verder versterkt met drie medewerkers. Zij zorgen voor kennis van nieuwe technologische mogelijkheden en een frisse visie op innovatie die voor Pinewood van groot belang is."