Watermark 'Launch Champion' voor Microsoft Dynamics AX 4.0

dinsdag 12 september 2006


Veenendaal,11 september 2006 – Watermark, leverancier en implementatiepartner van Micosoft Business Solutions, heeft als eerste Nederlandse bedrijf de status verkregen van Microsoft Dynamics AX 4.0 Launch Champion. Om dit te bereiken heeft Watermark sterk geïnvesteerd in training, uitgevoerd door de eigen opleidingstak, Watermark Education.

Microsoft Dynamics AX 4.0 wordt naar verwachting op 21 september 2006 geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Deze versie van het voormalige Axapta is verregaand geïntegreerd met andere Microsoft-producten. Met deze omgeving kunnen bedrijven hun bedrijfsprocessen in hoge mate automatiseren en optimaliseren.

Het bereiken van de Launch Champion-status is een nieuwe bevestiging van Watermark’s commitment aan Microsoft Dynamics AX. Tom Stolk, CEO van Watermark: “Momenteel zijn wij bezig met de eerste internationale Europese AX 4.0 implementatie bij Mercard in Wormerveer, één van de grotere Nederlandse drukkerijen van gelegenheidskaarten.”

Mark Jensen, Microsoft Dynamics AX Productmanager: ”Microsoft feliciteert Watermark van harte met deze nieuwe status. Een mooi resultaat van hun investeringen in training en kennis, en een bewijs dat klanten hier terecht kunnen voor de beste service en toegevoegde waarde als het gaat om Microsoft Dynamics AX 4.0.”