Oracle Application Server 10g in Gartners leiderskwadrant

dinsdag 12 september 2006

De Meern,11 september 2006 – Onderzoeksbureau Gartner plaatst Oracle’s Application Server 10g, onderdeel van Oracle Fusion Middleware, in het leiders kwadrant voor Enterprise Application Servers. Gartner definieert bedrijven in deze categorie als organisaties met een goede performance en een heldere visie op de marktontwikkelingen. Ook zijn deze organisaties actief bezig met de opbouw van competenties om hun leidende positie te behouden.

De Oracle Application Server 10g vormt de kern van de Oracle Fusion Middleware en biedt uitgebreide mogelijkheden voor de ontwikkeling, integratie, en ingebruikname van bedrijfsbrede applicaties, portals en webdiensten.

Steven G. Harris, vice president Java Platform Group bij Oracle: “We zijn er van overtuigd dat Oracle’s positie in het leiderskwadrant gebaseerd is op de voordelen die onze klanten ervaren met het gebruik van Oracle Application Server 10g. Ook zien wij het als een bevestiging van onze Fusion Middleware-strategie. Voor bedrijven die actuele statusinformatie willen combineren met de flexibiliteit van een Service Oriented Architecture is de Oracle Application Server 10g de goede oplossing”.

Het Gartner-rapport is te vinden op: http://mediaproducts.gartner.com/reprints/oracle/141872.html.

Klik hier voor het complete, Engelstalige persbericht.