CDC Software biedt nieuwe versie Ross OnePlan on demand aan

dinsdag 12 september 2006

Zeist, 11 september 2006 - Ross Systems brengt Ross Oneplan 5.0 op de markt. Deze nieuwe supply chain management oplossing wordt aangeboden als Software As A Service (SAAS) en vereist daarom geen additionele investeringen in hardware, software, of IT-support. Ross OnePlan 5.0 is eenvoudig te integreren met alle bestaande ERP-systemen.

De on-demand planning en scheduling oplossing geeft producenten van consumentenproducten snel en eenvoudig inzicht in de prestaties en de planning van hun productieproces. Hierdoor is het mogelijk de vraaggestuurde processen te optimaliseren en komt de perfect uitgevoerde order binnen handbereik.

Ross OnePlan 5.0 biedt real-time zicht op productie- en planningsschema’s – respectievelijk per week, per dag, of per uur. Dit maakt het mogelijk flexibel in te spelen op veranderende vragen naar grondstoffen, mensen, en productiecapaciteit. Om dit te bereiken maakt Ross OnePlan 5.0 gebruik van kengetallen en een combinatie van workflow management, performance management en collaborative scheduling. De rapportages, schema’s en analyses die hiervan het resultaat zijn kunnen door de hele organisatie worden gedeeld. Hierdoor is het mogelijk de efficiëntie van het productieproces te optimaliseren.

Ross OnePlan 5.0 wordt in abonnementsvorm aangeboden tegen een vaste maandelijkse vergoeding. Eindgebruikers kunnen zonder additionele hardware, software of support de applicatie vanaf hun PC en met een standaard webbrowser benaderen. Ross OnePlan 5.0 is vanaf heden beschikbaar.