Sopra Group verhoogt kwaliteit projecten met Mercury BTO software

dinsdag 12 september 2006

Europese system integrator start Testing Center of Excellence met Mercury Quality Center en Mercury Performance Center

Amstelveen, 12 september 2006 – De Sopra Group, één van de grotere Europese system integrators met het hoofdkantoor Parijs, gaat Mercury Quality Center en Mercury Performance Center gebruiken om de kwaliteit van zijn consultancy projecten te verbeteren. Dankzij het gebruik van herhaalbare bedrijfsprocessen verwacht de Sopra Group beter te kunnen voldoen aan de kwaliteits- en beschikbaarheidseisen zoals van toepassing binnen Service Level Agreements.

Hiertoe heeft de Sopra Group nu een internationaal Testing Center of Excellence (CoE) opgezet waarin met Mercury Quality Center en Mercury performance Center kwaliteits- en performance-testen worden uitgevoerd. Het CoE vormt hiermee de centrale kennisbron voor specialistische expertise en best practices op het gebied van testmanagement, uitrol en finetuning van applicaties.

De Sopra Group heeft vestigingen in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in outsourcing en ontwikkeling van applicaties, integratie van ERP systemen, en onderhouds- en beheerdiensten. De groep heeft meer dan 6000 werknemers.

Mercury Quality Center wordt gebruikt voor geautomatiseerd beheer van softwarekwaliteit en functioneel testen van diverse applicatieomgevingen. Mercury Performance Center biedt klanten zekerheid over het goed functioneren van hun bedrijfskritische applicaties volgens de gestelde eisen.

Klik hier voor het complete Engelstalige bericht