Comsec opent Duitse vestiging vanuit Nederland

vrijdag 12 mei 2006

Rotterdam, 12 mei 2006 - Comsec Security Consulting, internationaal specialist in advies in informatiebeveiliging, opent een kantoor in Duitsland. De Duitse vestiging is een eerste resultaat van de Europese uitbreidingsstrategie, waarvoor de Nederlandse Managing Director Henk van der Heijden verantwoordelijk is.

Gelijk met de opening van de nieuwe vestiging is Uwe Rydzek aangesteld als Country Manager Duitsland. Hij is verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantenbestand en de vergroting van de naamsbekendheid. Eerder was Rydzek ondermeer werkzaam als Sales Manager bij Deutsche Telekom en Sales Manager Global Outsourcing bij Unisys Duitsland.

“Duitsland is één van de grootste markten op het gebied van informatiebeveiliging. En binnen die markt is er steeds meer vraag naar onafhankelijke adviesdiensten”, aldus Henk van der Heijden, Managing Director Benelux van Comsec. “Comsec was al actief in Duitsland, maar we willen met de eigen vestiging de aanwezigheid vergroten. Een lokale kracht is dan ook noodzakelijk, en we zijn dan ook blij dat Uwe Rydzek deze taak op zich neemt.”

Comsec heeft naast het Israëlische hoofdkantoor en de Duitse vestiging inmiddels kantoren in Polen, Turkije, Japan en het Verenigd Koninkrijk. De Nederlandse vestiging verhuisde onlangs van Utrecht naar Rotterdam in het kader van het project ‘Rotterdam Security-stad'.