Packard Bell EasyNote V7800: compleet notebook voor draagbaar, digitaal entertainment

dinsdag 25 april 2006

Wijchen, 25 april 2006 - Packard Bell, een van de grootste leveranciers van notebooks en desktops in Nederland, komt met een nieuwe notebook voor veeleisende gebruikers. De Packard Bell EasyNote V7800 beschikt over alle elementen voor ultiem mobiel entertainment, zoals een processor met twee kernen en een krachtige grafische kaart.
 
De Packard Bell EasyNote V7800 beschikt over Intel Centrino Duo-technologie, een krachtige processor voor notebooks met twee kernen, waardoor de notebook ideaal is voor het bewerken van video en andere zware taken. Met de Mobile 945M Express Chipset en ATI X1600 grafische kaart met 512 MB Hyper Memory is de notebook ook bij uitstek geschikt voor gamers. Verder beschikt de EasyNote V7800 over een 80 GB harde schijf en een breedbeeld Diamond View-scherm voor een scherpe weergave van films of foto’s.
 
Gratis externe harde schijf
Consumenten krijgen in de maanden april, mei en juni 2006 een gratis externe harde schijf bij aankoop van een EasyNote V7800*. Deze zogenaamde Packard Bell Store & Move beschikt over een opslagcapaciteit van 50 GB en is uitgerust in een lichtgewicht en trendy design. Met de Store & Move is het eenvoudig back-ups te maken van kostbare en belangrijke bestanden.
 
“We zien dat steeds meer consumenten digitaal entertainment graag draagbaar willen hebben. Daarom stijgt de vraag naar goede en complete notebooks nog steeds", zegt Hans Schinkel, country manager Packard Bell Nederland. “In ons complete assortiment notebooks, van instapmodel tot high-end model, is de EasyNote V7800 één van onze topmodellen tegen een zeer acceptable prijs, zodat mobiel entertainment voor iedereen toegankelijk is.”
 
Prijs en beschikbaarheid
De Packard Bell EasyNote V7800 is verkrijgbaar in het retailkanaal van Packard Bell en bedraagt 1.399 euro, inclusief BTW. De Gratis Gigabyte-actie geldt bij alle deelnemende winkels in de genoemde actieperiode. Meer informatie over deze actie is ook te vinden op www.packardbell.nl.