Gloednieuw design en meer functionaliteit voor Packard Bell iMedia desktops

dinsdag 30 juni 2009

Packard Bell introduceert een nieuwe lijn iMedia desktops. De modellen zijn voorzien van een nieuw design en beschikken over tal van functies om consumenten een complete, hoogwaardige en compacte desktop te bieden met een stijlvol uiterlijk.

Terwijl de markt van de notebooks blijft groeien, met name door de grote toename van de netbookmarkt, blijft een desktop de beste oplossing voor consumenten die maximale prestaties, opslag en uitbreidingsmogelijkheden zoeken.

Hotlinks:
Foto’s iMedia in hoge resolutie

Nieuw design
Het nieuwe design van de Packard Bell iMedia bestaat uit een stijlvol glanzend zwart chassis met matte accenten, afgeronde hoeken en een lichtgevende blauwe aan/uit-knop.  Het chassis is 60 procent kleiner dan een standaard desktopchassis om ruimte te besparen, maar de pc biedt dezelfde kracht en functionaliteit als een standaard chassis.

Specificaties
De iMedia-modellen beschikken over een Intel Core2 Quad processor en bieden tot 8 GB DDR3 geheugen. Ze zijn uitgerust met een harde schijf tot 1 TB en zijn beschikbaar met een optioneel Blu-ray combostation. Randapparatuur is eenvoudig aan te sluiten dankzij zes usb 2.0 connectoren, een e-sata connector, een HDMI-uitgang en een multikaartlezer.

De iMedia-modellen beschikken over een NVIDIA GeForce grafische kaart of Intel geïntegreerde graphics, met ondersteuning voor Microsoft DirectX 10 en High Definition 7.1 surround sound met een SPDIF-connector.

Extra gebruiksgemak
De Packard Bell iMedia is standaard uitgerust met een toetsenbord met multimediatoetsen en een scrolling volumebedieningstoets voor extra gebruiksgemak. Doordat de mediapoorten zich aan de voorkant van de computer bevinden, kan de gebruiker eenvoudig bestanden als foto's van een geheugenkaart op de harde schijf zetten.

In het handige opbergvak aan de bovenkant van de computer zijn externe apparaten zoals mp3-spelers en digitale camera’s eenvoudig aan te sluiten en op te bergen. Via een slim kabelbeheersysteem zijn de usb-kabels die op de pc zijn aangesloten te verbergen door ze rond een ingebouwde haak te rollen.

 

Verzameling software
Alle Packard Bell notebooks beschikken over een ruime keuze aan software. De Packard Bell softwarecollectie bestaat uit Norton Internet Security, een volledige versie Adobe Photoshop Elements 6, Nero 8 Essentials en Microsoft Works 9.

Prijs en beschikbaarheid
De Packard Bell iMedia met Windows Vista Home Premium Edition is vanaf vandaag beschikbaar via het retailkanaal van Packard Bell, tegen een adviesprijs van 399 euro tot 799 euro.