Acronis benoemt channel manager voor groei in Benelux

dinsdag 25 november 2008

Hotlinks

- LinkedIn profiel Dirk Raeymaekers

- Website Acronis


Amsterdam, 25 november 2008 – Acronis heeft Dirk Raeymaekers aangesteld als channel manager voor de Benelux. De leverancier van backup-, recovery- en migratiesoftware wil met de benoeming het aantal resellers vergroten en het Benelux-kantoor sterk uitbreiden.

Hiervoor was Raeymaekers werkzaam bij Fujitsu Siemens Computers, waar hij verantwoordelijk was voor het benoemen en ontwikkelen van partners. Eerder had hij verschillende functies bij Tech Data.

“Onze kanaalpartners zijn cruciaal voor het succes van Acronis. De komende maanden investeren we veel tijd en geld in initiatieven om hen te helpen bij de gewenste groei”, aldus Raeymakers. “Het zijn bovendien spannende tijden voor Acronis nu we naast de bewezen imaging-technologie, ook actief zijn op het gebied van virtualisatie en de backup en recovery van volledige Exchange databases.”

Raeymakers heeft als doel om al binnen drie maanden een groot aantal nieuwe resellers te benoemen en pre-sales en post-sales support managers aan te stellen. Hij rapporteert direct aan Laurent Dedenis, VP international sales en managing director van Acronis.

Dedenis over de aanstelling van Raeymaekers: “Sinds onze start in de Benelux in januari 2007 hebben we een goede groei doorgemaakt. Om nu de volgende stap te zetten, heb je ervaringsdeskundigen nodig zoals Dirk. Hij heeft meer dan 18 jaar ervaring in deze markt en dus de juiste man voor deze taak.”