Zebra lid van belangenorganisatie voor automatische identificatie en mobility

donderdag 1 juni 2006

Hilversum, 1 juni 2006 – Zebra Technologies, specialist in barcoding en smart-labelprinting, is lid geworden van AIM Nederland. AIM is de belangenorganisatie voor fabrikanten en leveranciers van producten, systemen en diensten voor automatische identificatie en mobility. Met het lidmaatschap verkrijgt Zebra toegang tot een uitgebreid netwerk van bedrijven gespecialiseerd in Auto ID.

Zebra richt zich in zijn communicatie en marktbenadering meer en meer op specifieke marktsegmenten. Naast de traditionele warehouse-, distributie- en transportoplossingen, benadert het bedrijf nu specifieke sectoren als retail (in store), gezondheidszorg of ‘field force automation’. Hierbij richt de printerproducent zich vooral op concrete toepassingen en volledige oplossingen in plaats van het verkopen van losse producten. De inbreng van kennis en kunde van partners is daarom van groot belang. Dankzij het lidmaatschap kan Zebra de relaties met die partners intensiveren.

“Zebra’s producten zijn al goed bekend, maar de relatie tussen de Nederlandse organisatie en de partners willen we verder verdiepen”, aldus Mikel van Urk, Sales Manager Benelux bij Zebra. “Naast het behartigen van de belangen van de Auto ID-industrie, zorgt AIM ook voor een relatieplatform binnen die sector. Hiermee willen we Zebra in de Benelux herkenbaarder, toegankelijker en beter bereikbaar maken.”