Nieuwe Lexmark monochrome All-In-Ones voor kleine werkgroepen

maandag 29 mei 2006

Naarden, 29 mei 2006 – Lexmark introduceert de X340, een monochrome laser All-In-One (AIO) die kleinere werkgroepen voorziet van printsnelheid en multifunctionaliteit.

De Lexmark X340-serie kan printen, kopiëren, faxen en scannen. Dankzij de netwerkverbinding op de X340n is de AIO eenvoudig te delen met meerdere gebruikers. Dankzij het compacte design neemt het apparaat weinig ruimte in beslag.

De printsnelheid van de X340 bedraagt 25 pagina’s per minuut (ppm). Voor gebruikers die grotere volumes printen, is er de X342n. Deze AIO heeft een high-yield tonercartridge, goed voor 6.000 pagina’s. Beide apparaten beschikken over PCL 6 (printer command language) emulatie, 64 MB geheugen en een hogesnelheid USB 2.0-poort.

Voor het versturen van faxen beschikt de AIO over tien snelkeuzenummers, een 33,6 Kbps modem en een automatische invoer voor 50 pagina’s. Daarnaast is er een optionele papierlade voor 500 pagina’s verkrijgbaar.

De scanner scant zowel in kleur als zwart-wit. Dankzij de meegeleverde document management software zijn elektronische gegevens overzichtelijk te beheren en kunnen documenten eenvoudig worden omgezet naar een PDF-bestand.

“Het vereenvoudigen van workflow begint bij integreren van de papieren en digitale wereld. Met de X340 is dit eenvoudig te realiseren. Door documenten te scannen en elektronisch op te slaan, zijn ze veel gemakkelijker te beheren en te delen met anderen”, zegt Danny Molhoek, General Manager Benelux van Lexmark. “Ondanks alle functies, hebben we het design compact gehouden. Zo is de X340 ook geschikt voor kantoren waar de beschikbare ruimte beperkt is.”

Prijs en beschikbaarheid
De X340 is per direct beschikbaar. De adviesprijs bedraagt 317 euro, exclusief BTW.

Een hoge resolutie foto is hier beschikbaar.