Altiris Software Virtualization Solution benoemd tot beste nieuwe product op Microsoft Management Summit

dinsdag 23 mei 2006

Culemborg, 23 mei 2006 – Altiris Software Virtualization Solution (SVS) is benoemd tot beste nieuwe product op Microsoft Management Summit (MMS) 2006. SVS vermindert kosten voor ondersteuning aan een ICT-infrastructuur en maakt het beheer en gebruik van applicaties sneller, eenvoudiger en gebruiksvriendelijker. Dankzij SVS zijn applicatieconflicten te voorkomen en kunnen toepassingen direct geactiveerd, afgesloten of hersteld worden. Altiris, leverancier van service georiënteerde beheeroplossingen, biedt de virtualisatie-oplossing al enkele maanden aan. SVS is sinds eind maart ook in Nederland verkrijgbaar.

MMS 2006 werd eind vorige maand gehouden in San Diego en was Microsoft’s grootste bijeenkomst van IT-professionals en Microsoft-partners ooit. Tijdens het event streden meer dan 50 producten om de Best of Show award. Om in aanmerking te komen voor de award moeten de producten eenvoudig te integreren zijn in de Windows-omgeving en direct voordeel opleveren.

Scott Jones, Altiris product manager voor SVS: “Er zijn heel veel gebruiksopties en voordelen van SVS te noemen. Zo zijn DLL-conflicten effectief te vermijden, zelfs als de gebruiker verschillende versies van dezelfde applicatie wenst te activeren. Bovendien is SVS eenvoudig te implementeren en toe te passen; het belemmert de bestaande Windows-applicatie niet. Daarnaast is SVS erg transparant en werken applicaties net zoals ze zouden doen met conventionele installatiemethoden.”