Nieuwe versies Oracle JD Edwards World en JD Edwards EnterpriseOne Tools

dinsdag 12 mei 2009

De Meern, 12 mei 2009 – Oracle introduceert nieuwe versies van Oracle JD Edwards World en JD Edwards EnterpriseOne Tools. De introducties vallen in de lijn van de Applications Unlimited-strategie, het programma dat voorziet in voortdurende verbeteringen van huidige Oracle-applicaties. JD Edwards World A9.2 biedt honderden uitbreidingen en een nieuwe module voor het beheer van betaalkaarten. De nieuwe versie helpt bedrijven bij het besparen op inventarisatiekosten, het efficiënter omgaan met de beschikbare tijd en het verhogen van de productiviteit.

De extra tools en verbeteringen van JD Edwards EnterpriseOne Tools Release 8.98.1 stellen bedrijven in staat meer uit hun Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition Plus (Oracle BI Suite EE Plus) te halen. De nieuwe release is geïntegreerd met Oracle Enterprise Manager en is gecertificeerd voor de meest recente technologische platformen.

Hotlinks:
Originele Engelstalige bericht
Over Applications unlimited
Oracle JD Edwards World
Oracle JD Edwards EnterpriseOne Tools

Oracle JD Edwards World
JD Edwards World A9.2 helpt bedrijven die op projectbasis werken om de rendabiliteit te verhogen door toevoeging van de ‘pay when paid’-functionaliteit. De update reduceert de administratieve kosten die meestal gepaard gaan met het verwerken van vele kleine facturen. Hierdoor wordt de cash flow van een contract gemaximaliseerd. Daarnaast is het flexibeler en biedt het een betere uitwisseling van informatie. Ook vindt er via een verbeterd goedkeuringsproces een efficiëntere gegevenscontrole van de aankopen plaats.

Productie- en distributiebedrijven die vaak interne orders plaatsen, maken dankzij JD Edwards World A9.2 minder administratieve kosten (Orderless Processing). Daarnaast profiteren ze onder andere van een nauwkeuriger en sneller bevestigingsproces van leveringen (via Batch Ship Confirm updates).

Oracle JD Edwards EnterpriseOne Tools
JD Edwards EnterpriseOne Tools Release 8.98.1 is geïntegreerd met Oracle Enterprise Manager. Hierdoor kunnen Oracle JD Edwards EnterpriseOne en andere oplossingen, zoals de Oracle Database en applicatieserver, worden beheerd en ondersteund via één enkele console.

Dankzij de geïntegreerde Oracle Business Intelligence-rapporten, biedt de nieuwe JD Edwards EnterpriseOne Tools-oplossing ERP-gebruikers goed onderbouwde analyses voor betere beslissingen. Door de integratie met Oracle BI Suite EE Plus kunnen gebruikers eigen rapporten en zoekopdrachten in JD Edwards EnterpriseOne samenstellen.

"De technologische innovaties van deze JD Edwards-updates maken het voor onze klanten niet alleen makkelijker om te integreren met oplossingen van derden, maar ook om bedrijfsinformatie en -applicaties beter te ontsluiten.", zegt Lenley Hensarling, Oracle Group Vice President voor JD Edwards. "Deze nieuwe oplossingen zullen JD Edwards-klanten helpen om de cost of ownership te verminderen, terwijl het analytisch vermogen toeneemt en de besparingen duidelijker meetbaar worden."