Net4kids organiseert Net4kids Women Diner

woensdag 27 mei 2009

Kinderhulporganisatie initieert diner voor vrouwen op topposities

Amstelveen, 25 mei 2009 –
Internetplatform voor kinderhulpprojecten Net4kids organiseert op 18 juni 2009 het Net4kids Women Diner. Dertig vrouwelijke gasten zijn uitgenodigd omdat zij persoonlijk of vanuit hun zakelijke bezigheden maatschappelijk betrokken zijn.

Net4kids wil tijdens deze avond benadrukken dat het juist tijdens de kredietcrisis van belang is dat ook kwetsbare groepen in de samenleving worden ondersteund. Daartoe zal Net4kids haar activiteiten introduceren bij de gasten die een nieuwe groep donateurs vertegenwoordigen. Ook worden de gasten uitgenodigd om ideeën uit te wisselen over maatschappelijk verantwoord ondernemen en uitdrukking geven aan maatschappelijke betrokkenheid. Tevens geven tijdens het besloten diner twee spreeksters, Sister Cyril en Floor Hennekes, hun visie op kinderhulp.

Hotlinks:
LinkedIn profiel Floor Hennekes
Website Net4kids
Meer informatie Net4kids Women Diner

Sister Cyril Mooney en Floor Hennekes
Sister Cyril Mooney, lid van dezelfde orde als moeder Theresa, is hoofd van de 'Loreto Day school' in Calcutta. In die hoedanigheid zet ze zich al jaren in om scholen middelpunt te maken voor sociale innovatie. Net4kids steunt via haar project drie Loreto scholen.

Floor Hennekes is Secretaris van de Raad van Bestuur van LeasePlan Corporation. Zij zal praten hoe LeasePlan via Net4kids-projecten vorm geeft aan maatschappelijke betrokkenheid. Bovendien zal zij vertellen over de projecten die zij steunen in Nepal.

Het format van het Net4kids Women diner verschilt op een aantal aspecten van andere fundraising diners.
Gasten betalen bijvoorbeeld geen dure  entreekaarten, er zal geen veiling plaatsvinden en de avond wordt in zijn geheel gesponsord. De genodigden zal alleen gevraagd worden zich persoonlijk of zakelijk te verbinden aan een van de projecten die tijdens de avond worden gepresenteerd.