Packard Bell introduceert twee nieuwe full HD-monitoren: Maestro 222 Ws en Maestro 242 Ws

donderdag 15 januari 2009

Packard Bell, een van de leidende technologische merken in Europa, breidt de Maestro-serie monitoren uit met twee nieuwe breedbeeldschermen. Beide modellen zijn Full HD met een edge-to-edge glazen kader: de 24-inch Packard Bell Maestro 242 Ws en de 22-inch Packard Bell Maestro 222 Ws.
De Packard Bell Maestro monitoren beschikken over een dunne behuizing en elegante voetsteun. Achter het naadloze glazen kader zorgt het glanzende beeldscherm voor een verbazingwekkende kijkervaring. De 2-ms responstijd levert een schokvrij resultaat voor gaming en video, terwijl de dynamische contrastverhouding 40000:1 en de 1920x1080 resolutie een prachtig duidelijk beeld verschaffen voor spellen en grafisch intensieve toepassingen. De HDMI-, DVI- en VGA-ingangen vergemakkelijken de verbinding met pc, gameconsole, dvd-speler en andere apparaten. Afstelling van de monitor is zeer gemakkelijk dankzij de gebruiksvriendelijke Touch Menu-toetsen.

Bij het ontwerp van de twee nieuwe Packard Bell Maestro monitoren zijn notebookgebruikers als uitgangspunt genomen. Dankzij de drie tot vier USB 2.0-poorten en de ingebouwde 4-Watt stereo speakers zijn ze te gebruiken als mini-docking station. Gebruikers kunnen hun camera, printer en externe harde schijf aan de monitor verbonden laten, terwijl ze hun notebook meenemen. Beide modellen zijn Windows Vista Premium Certified en voldoen aan de strenge Energy Start energiebesparingsstandaard.

"De twee nieuwe modellen zijn onze meest geavanceerde monitoren ooit", zegt Emmanuel Fromont, Sales & Marketing Vice President, Packard Bell. "Niet alleen vanwege het strakke design met het naadloze edge-to-edge glazen kader, de perfecte match voor Packard Bell notebooks en desktops, maar ook vanwege de nieuwste LCD-technologie."

Beschikbaarheid en prijs
De Packard Bell Maestro 242 Ws en Packard Bell Maestro 222 Ws LCD-monitoren zijn in Nederland te koop vanaf februari 2009 voor respectievelijk 269 en 219 euro, inclusief BTW.