Sony kondigt nieuwe producten aan tijdens CES in Las Vegas

donderdag 8 januari 2009

Badhoevedorp, 8 januari 2009 – Tijdens de CES in Las Vegas kondigt Sony diverse nieuwe producten aan.

Sony introduceert lichtgewicht, compacte VAIO P-serie notebook
Sony introduceert zijn nieuwe lichtgewicht ultra portable notebook. Deze kleine en fraai vormgegeven notebook weegt minder dan 640 gram en is iets groter dan een A5-enveloppe. De VAIO P-serie beschikt over 3G-connectiviteit, een ergonomisch ontworpen toetsenbord en hoog resolutie 8-inch X-black LCD-scherm en is beschikbaar in hoogglans pianorood, donkergroen, zwart en wit. Lees hier meer over de Sony VAIO P-serie notebook en download high res beeldmateriaal.


Nieuwe Sony WALKMAN integreert mp3-speler met hoofdtelefoon
Nieuwe ZAPPIN-technologie maakt zoeken op refreinen mogelijk

De nieuwe WALKMAN W-serie van Sony is ideaal voor sporters. De WALKMAN is draadloos, doordat de mp3-speler in de 13,5 mm hoofdtelefoon uit de EX-lijn is geïntegreerd. Hardlopers, fitnessers en andere sporters die tijdens het beoefenen van hun sport naar muziek luisteren zijn zo vrij in hun bewegingen. Daarnaast maakt de nieuwe ZAPPIN-technologie zoeken in de muziekcollectie heel eenvoudig. De technologie speelt automatisch het refrein van elk nummer af. De modellen in deze lichtgewicht en makkelijk draagbare WALKMAN W-serie zijn er in de kleuren zwart, wit, roze, groen en violet. Lees hier meer over de Sony WALKMAN en download high res beeldmateriaal.


Nieuwe innovaties op Sony Handycam bieden beste HD-kwaliteit
Supergevoelige Exmor sensor zorgt voor beste beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht

Sony introduceert nieuwe HD Handycam modellen. De Handycam’s beschikken over verschillende beproefde technologieën die zorgen voor niet eerder vertoonde HD-kwaliteit voor zowel video als foto’s. De topmodellen van de AVC HD HDD Handycam reeks (HDR-XR520VE en 500VE) beschikken voor het eerst over de geavanceerde Exmor R CMOS sensor. Deze sensor is ongeveer twee keer gevoeliger dan die in de huidige modellen. Hierdoor is er minder ruis wat resulteert in indrukwekkende beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht. Deze krachtige technologie wordt op deze modellen eveneens voor het eerst aangevuld met Sony’s nieuwe hoge kwaliteit G-lens. Lees hier meer over de Sony Handycam modellen en download high res beeldmateriaal.

 

 

Nieuwe Sony Cyber-shots bieden gebruiksgemak, kwaliteit en design

Sony presenteert drie nieuwe Cyber-shot fotocamera’s, die zowel binnen als buiten haarscherp fotograferen nog leuker en eenvoudiger maken. Sony heeft het model uit de S-serie voorzien van SteadyShot en Face Detection en de modellen uit de W-serie van Intelligent Scene Recognition. De drie stijlvolle Cyber-shot’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De S950 is leverbaar in zilver, zwart en rose. De W210 wordt geleverd in zilver, zwart, roze en blauw. De W220 is leverbaar in zilver, zwart, roze en groen. Lees hier meer over de Cyber-shot fotocamera’s en download high res beeldmateriaal.