BIT organiseert praktijkgericht IPv6-seminar voor hosting- en accessproviders

donderdag 18 december 2008

Seminar: ‘2001:: An IPv6 space odyssey’ biedt ervaringen en tips ter promotie van Internet Protocol versie 6

Hotlinks
BIT-weblog
BIT-website
Seminar site: 2001:: An IPv6 space odyssey
|
Ede, 18 december 2008 -  Onder de naam ‘2001:: An IPv6 space odyssey’ wordt op 23 januari 2009 in Ede een praktijkseminar gegeven om het gebruik van IPv6 aan te moedigen. Door praktische tips te bieden, wordt duidelijk dat IPv6 niet eng is en dat de implementatie weinig tijd en geld kost. Dit protocol maakt een bijna oneindig aantal internetadressen mogelijk.

Seminar
BIT organiseert dit gratis seminar voor hosting- en accessproviders en andere geïnteresseerden om te laten zien hoe je in de praktijk werkt met IPv6. Sprekers van onder andere RIPE NCC, Microsoft en Shockmedia delen daarom hun ervaringen en geven praktische tips. BIT wil de overgang naar IPv6 bevorderen aangezien op dit moment nog te weinig bedrijven IPv6 gebruiken en verwacht wordt dat in 2010 een eind komt aan het aantal beschikbare IP-adressen.

Alex Bik, technisch directeur van BIT: “We vinden dat er in de praktijk te weinig wordt gedaan met IPv6. Zeker na het afblazen van de IPv6-awards door de Nederlandse IPv6 Task Force. Om daar verandering in te brengen en het gebruik van IPv6 te blijven stimuleren organiseren we dit seminar. We geven collega’s tips om te laten zien hoe eenvoudig de overgang naar IPv6 kan zijn.”

Aanmelden voor dit seminar kan via www.ipv6so.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving.