Archie CRM nu in abonnementsvorm beschikbaar

donderdag 4 december 2008

 

Extra informatie

Achtergronden

Archie SQL

Over Archie

Foto Dik van Bommel

Gerelateerde artikelen

Waarom heeft sales een CRM-pakket nodig?

Archie introduceert Archie SQL

Archie in het MKB (interview)

Voor meer informatie:

Archie Europe

Dik van Bommel

tel. 0299-411800

sales(at)archie.nl

 

Whizpr

Ward van Beek

0317-410483

Archie(at)whizpr.nl

 

Over Archie Europe

Archie Europe produceert ruim 20 jaar software voor relatiebeheer, sales, marketing en CRM onder de naam Archie. Archie software is geoptimaliseerd voor Europese organisaties van 10 tot 2.500 vaste en/of mobiele werkplekken. Het biedt een helicopterview op organisatie-, persoon- en projectgegevens Door jarenlange inbreng van gebruikers is Archie een zeer compleet. Alle belangrijke processen zijn standaard aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.archie.nl.

 

Volledige CRM-oplossing zonder hoge investering

Purmerend, 4 december 2008
- Archie Europe, leverancier van software voor relatiebeheer en CRM, heeft zijn oplossingen nu ook beschikbaar gemaakt in abonnementsvorm. Op basis van een lage maandelijkse vergoeding beschikt de klant over software zowel als onderhoud. De investeringskosten zijn daarbij laag, zodat er nauwelijks een drempel is om met Archie aan het werk te gaan.

Dik van Bommel, Algemeen Directeur Archie Europe: “We merken dat nu het economisch allemaal wat minder gaat, veel organisaties graag wat extra flexibiliteit hebben. Klanten willen een laagdrempelige manier om met CRM aan de slag te gaan, zonder dat daar direct hoge investeringen bij komen kijken. Ofschoon Archie altijd al scherp geprijsd is geweest, betekent dit nieuwe abonnementsmodel dat klanten nu met een beperkt budget toch kunnen beschikken over professionele CRM-software. Daarbij hebben ze de mogelijkheid eerst voor kortere tijd een abonnement te nemen.”

Archie kan gehuurd worden voor een periode van één, twee of drie jaar. Daarbij wordt de software gewoon bij de klant zelf geïnstalleerd zodat de onafhankelijkheid ten opzichte van de leverancier gewaarborgd blijft. Overigens kan de software desgewenst ook extern gehost worden, bij een hosting provider naar keuze.