Presentatie Hippo en Antwoord voor Bedrijven op HollandOpen Software Conference 2008

donderdag 18 september 2008

Amsterdam, 18 september 2008 - Op 18 en 19 september vindt de HollandOpen Software Conference 2008 plaats. Tijdens het evenement geeft onder andere een van de initiatiefnemers van de website www.antwoordvoorbedrijven.nl een presentatie. Deze website is ontwikkeld met Hippo CMS en maakt informatie van de overheid voor ondernemers beter toegankelijk. In de presentatie komt onder meer naar voren hoe een CMS kan bijdragen aan een flexibele webomgeving,  die kan dienen als kennisbron voor uiteenlopende bedrijven met vragen aan de overheid.

 

Tjeerd Brenninkmeijer, CEO van Hippo: “Wij zijn blij met de presentatie van Carl Bik van Antwoord voor Bedrijven tijdens HollandOpen Software Conference 2008. Hij toont daarin aan hoe de ITCU open source software inzet om nog beter met hun doelgroep te kunnen communiceren.”

 

Over HollandOpen Software Conference 2008

De conferentie is een initiatief van de Stichting HollandOpen,  die een platform wil bieden voor open source software,  open content en open standaarden in Nederland. Het congres richt zich op kennisdelen en netwerken en wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Dit jaar is het een gecombineerd evenement van HollandOpen,  Kennisnet en OpenOffice.org en heeft het deels een internationaal karakter.