Medion-seniorentelefoon te koop bij Belcompany

maandag 6 augustus 2007


Panningen, 6 augustus 2007 – Medion, producent van consumentenelektronica laat weten dat Belcompany, een detailhandelsorganisatie, gespecialiseerd in mobiele communicatie, de Medion-seniorentelefoon opneemt in zijn productportfolio. De seniorentelefoons van Medion zijn per direct te koop in alle winkels van Belcompany in Nederland voor 149,99 euro inclusief BTW.

De seniorentelefoon is handzamer dan de huidige kleine telefoons en biedt een overzichtelijker keuzemenu. Verder heeft de seniorentelefoon grotere toetsen die het selecteren van nummers vereenvoudigen en een contrastrijk display met een goed leesbaar lettertype.

Oudere gebruikers kunnen met het seniorenmobieltje bellen, sms'en en sneltoetsen voor noodnummers programmeren. Ook beschikt het toestel over een luidspreker voor handsfree bellen. De seniorentelefoon heeft een geïntegreerde antenne en drie snelkeuze-toetsen. De standby-tijd bedraagt 250 uur, terwijl de spreektijd ongeveer 200 minuten is. De afmetingen zijn 123,5 x 45 x 14,5 mm.

Michiel van der Vliet, Sales Director bij Medion Benelux: "We zijn erg blij dat een grote detailshandelsorganisatie, als Belcompany onze telefoon opneemt in het portfolio. Doordat Belcompany bijna165 vestigingen in Nederland heeft, wordt het voor iets oudere gebruikers hiermee een stuk makkelijker de seniorentelefoon aan te schaffen. De seniorentelefoon biedt alle veelgebruikte mogelijkheden van een mobiele telefoon in een hip jasje, maar met eenvoudige bediening. "