Goudengids.nl uitgebreid met nieuwe functionaliteit

maandag 6 augustus 2007

Goudengids.nl uitgebreid met nieuwe functionaliteit

Meer zoekmogelijkheden, sneller en nauwkeuriger resultaat

Amsterdam, 6 augustus 2007 – Goudengids.nl en nationaletelefoongids.nl <http://www.nationaletelefoongids.nl/>   <http://www.nationaletelefoongids.nl/> , de vertrouwde zoek- en vindsites voor zakelijke bedrijfs- en productinformatie en particuliere contactgegevens, zijn geheel vernieuwd. De interface van de sites is veranderd en de laadtijd is sterk verkort. Daarnaast is het aantal zoekmogelijkheden uitgebreid, waardoor sneller de juiste, gewenste bedrijven worden gevonden. Tot slot is een OV-planner toegevoegd aan de routeplanmogelijkheden van de site. Op deze manier kan ook met het openbaar vervoer direct de snelste weg naar bedrijf of particulier gevonden worden.

Uitgebreider zoeken, meer functionaliteit
Bij een zoekopdracht naar bijvoorbeeld een sportschool kunnen bezoekers nu direct een sportschool in de buurt vinden door het ingeven van de vier cijfers van de eigen postcode. Daarnaast zijn vanuit nationaletelefoongids.nl alle (bedrijfs)rubrieken nu ook aanklikbaar. Als iemand nu bijvoorbeeld zoekt op ‘schilder’ in Amsterdam, dan komen daar particulieren uit die 'Schilder' heten, maar bijvoorbeeld ook bedrijven die een schildersbedrijf hebben. Bij deze bedrijven linkt de rubriek, die bij deze vermelding op nationaletelefoongids.nl staat, nu ook door naar de desbetreffende rubriek op goudengids.nl.

Ask.com
Via de goudengids.nl website kan de gebruiker nu ook zoeken op het hele internet via Ask.com. Daarvoor is een tab Ask.com toegevoegd aan de homepage. Dat betekent dat goudengids.nl nu echt een startpunt is voor alles wat je op internet wilt zoeken (bedrijven, particulieren en alles op het web).

Logo
Bedrijven die adverteren met een internetadvertentie met daarin een logo, zullen dit logo ook terugzien op de (uitvergrote) plattegrond. Tenslotte zijn door de site heen diverse tabs in de header toegevoegd, zodat je snel van goudengids.nl naar nationaletelefoongids.nl kunt klikken.

Leidende positie
De verbeteringen zijn de eerste in een reeks van aanpassingen die moederbedrijf Truvo doorvoert om de leidende positie van goudengids.nl op het gebied van local search, zowel offline, online, als mobiel verder uit te bouwen.