Personaliabericht: Nieuwe channel marketeer voor Mitel

donderdag 31 mei 2007

Nieuwegein, 31 mei 2007 – Mitel, leverancier van IP-communicatie-oplossingen, heeft Jody Pieterz aangetrokken als channel marketeer. Zij zal in haar nieuwe rol het Benelux sales- en marketingteam ondersteunen.

De uitbreiding van de marketingafdeling werd noodzakelijk door de aanhoudende groei van de Mitel-organisatie in de Benelux en de toenemende vraag naar professionele ondersteuning voor Mitel-partners, dealers, system integrators en distributeurs.

Pieterz is al enige tijd werkzaam bij Mitel in projectverband. Zo zette zij in het afgelopen jaar een inhouse telesales-organisatie op voor Mitel Benelux en zijn channel partners. Vervolgens is besloten haar fulltime in dienst te nemen in een brede channel marketing rol in de Benelux. Voor haar start bij Mitel studeerde Pietersz Leisure Management en Rechten en bekleedde zij functies bij de contact centers van onder andere Direct Dial en Spaarselect.

Jody Pieterz over haar benoeming: “Ik heb Mitel in het afgelopen jaar leren kennen als innovatieve leverancier van IP-communicatie-oplossingen. Bovendien is de markt voor IP communicatie een hele sterke groeimarkt op het moment. Het lijkt mij dan ook mooi juist in deze periode mede vorm te geven aan de volgende stap van Mitels groei.”