Rick Lugthart nieuwe Manager Verkoop en Marketing EasyBOW

maandag 3 juli 2006

Rijswijk, 3 juli 2006 – EasyBOW, Nederlandse producent van servers voor het MKB, heeft Rick Lugthart aangesteld als Manager Verkoop en Marketing Benelux. Lugthart wordt bij EasyBOW verantwoordelijk voor de verkoop- en marketingactiviteiten en gaat zich daarbij als eerste richten op de uitbreiding van het reseller- en distributiekanaal in de Benelux.

Hiervoor was Lugthart werkzaam als European Sales en Marketing Manager bij netwerkleverancier Hawking Technology, belast met de taak Hawking in de markt te zetten. Daarvoor werkte Lugthart bij Getronics waar hij vijf jaar geleden als Product Manager betrokken was bij de introductie in Nederland van het Amerikaanse Linksys, later overgenomen door Cisco.

Lugthart ziet veel kansen voor EasyBOW: “Ik heb hoge verwachtingen. Het is goed om te zien dat er in Nederland nog vernieuwende leveranciers zijn die producten maken met de klant en zijn wensen als uitgangspunt. EasyBOW heeft de afgelopen maanden verschillende awards gewonnen en wordt gerekend tot de top van innoverende bedrijven in Nederland.”