Zebra benoemt Ad ten Brink tot Operations Manager EMEA

dinsdag 27 juni 2006

Heerenveen / Hilversum, 27 juni 2006 – Zebra Technologies, specialist in on-demand printoplossingen, heeft de Nederlander Ad ten Brink aangesteld als Operations Manager EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Ten Brink krijgt de verantwoording over het EMEA-distributiecentrum in Heerenveen, waaronder de disciplines warehousing, logistiek, label-converting en reparaties.

Hiervoor was Ten Brink werkzaam bij Vroom & Dreesmann in verschillende functies. Hij was onder andere transportmanager en bedrijfsleider van het distributiecentrum in Aduard en het cross dock centrum in Amsterdam. Daarvoor werkte hij bij retail-services specialist Intres en logistieke onderneming Van Uden.

“Ons EMEA-distributiecentrum is nog relatief jong, we zijn daar halverwege vorig jaar naartoe verhuisd. Vanuit Heerenveen bedienen we de volledige EMEA-regio, inclusief India, een markt die voor Zebra sterk groeiende is. Om de dagelijkse gang van zaken beter te structuren hebben we Ad aangenomen. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in de logistiek en distributie. We zijn blij zo’n sterke kracht aan boord te hebben om de activiteiten te leiden”, zegt Peter Back, Operations Director bij Zebra.

“Zebra is een belangrijke speler en groeit nog steeds erg sterk. Het kwaliteitsimago is in de markt en bij mij zeer bekend. Ik ben blij daar nu aan bij te kunnen dragen”, aldus Ad ten Brink. ”Ik ga me voornamelijk richten op het optimaliseren van de supply chain. Niet alleen binnen de muren van het distributiecentrum, maar door de hele keten. Op die manier gaan we onze partners en resellers nog meer tegemoet komen in ondersteuning en service."

Klik hier voor een foto van Ad ten Brink