Industry-tak Telindus groeit verder met twee nieuwe medewerkers

dinsdag 7 april 2009

Utrecht, 7 april 2009 - ICT-dienstverlener Telindus heeft twee nieuwe medewerkers aangesteld binnen het marktsegment Industry. Arjan Meulblok treedt in dienst als sales executive en René Lansink als senior sales executive.

Nino Tomovski, Director Sales: “Ook in deze economie blijft Telindus groeien. Om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar tailormade-oplossingen in dit segment, heeft Telindus besloten meer nadruk op deze markt te leggen en het verkoopteam verder uit te breiden.“

René Lansink gaat zich als senior sales executive richten op de enterprise-klanten met als specialisatie system integrators. Hiervoor was hij onder andere werkzaam als ad interim COO bij Pacx, een leverancier van ERP-oplossingen voor de automobielindustrie, en als CEO bij Yellowstone, IT-dienstverlener voor gezondheidszorg, media, industrie, overheid, financiële en zakelijke dienstverlening. "Binnen Telindus is ruimte voor ondernemerschap en dat spreekt me aan vanuit mijn vorige posities", zegt René Lansink. "Zelfs in de huidige marktomstandigheden is Telindus in staat te groeien en marktaandeel te winnen ten opzichte van andere vendors. Als internationale speler biedt Telindus ook op internationaal niveau de nodige mogelijkheden, waar mijn ambities uiteindelijk liggen. De ultieme kick blijft het binnenhalen van de grote deals, wat in deze nieuwe functie zeker moet lukken."

Arjan Meulblok heeft diverse functies bekleed binnen Hewlett Packard, the Competence Group en Cisco. Bij de laatstgenoemde was hij vanaf 2005 in dienst als account manager voor midmarket en healthcare en later tevens medeverantwoordelijk voor het Cisco Easy Lease programma. In zijn nieuwe functie bij Telindus gaat hij zich toeleggen op het uitbreiden van de sales-contacten binnen het segment Industry. "Telindus staat bekend als een kennisintensieve partner, zowel bij leveranciers als klanten. Ze zijn in staat high-end oplossingen te bieden met een breed productportfolio", aldus Arjan Meulblok. "Daarnaast is Telindus een stabiele, internationale organisatie, waarbinnen voldoende mogelijkheden zijn me te ontwikkelen."

Hotlinks
Website Telindus
Afbeeldingen in hoge resolutie