Hitachi Universal Storage Platform V en VM compatibel met IBM Geographically Dispersed Parallel Sysplex (GDPS)

dinsdag 10 maart 2009

Extra info


Hotlinks
-
Website HDS
- Letter of Qualifications
- IBM Geographically Dispersed Parallel Sysplex


Voor meer informatie:
Hitachi Data Systems
Rob Hilterman
Tel. 020-6509000
E-mail: rob.hilterman(at)hds.co

Whizpr
Jarka Bloemberg
Tel. 0317 410 483
E-mail: hds(at)whizpr.nl


Over Hitachi Data Systems
Hitachi Data Systems is wereldwijd leverancier van storage-oplossingen en dochterbedrijf van Hitachi Ltd (NYSE: HIT). Het bedrijf ontwikkelt storage-producten met de prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid om risico’s van klanten te verlagen en ROI te maximaliseren. Door vanuit de filosofie van Service Oriented Storage de nadruk te leggen op het klantperspectief en daarbij de beste hardware, software en services te leveren, komt HDS tegemoet aan de behoeften van zijn klanten. HDS telt 2.900 medewerkers en doet zowel direct als via het partnerkanaal zaken met bedrijven en instellingen in meer dan 170 landen. Meer dan de helft van de Fortune 100 bedrijven is klant van HDS.

 

Succesvolle testresultaten voor IBM Enterprise Servers en Storage

Amsterdam, 10 maart 2009 -
Hitachi Data Systems (HDS), wereldwijd leverancier van service oriented storage-oplossingen, kondigt aan dat Hitachi Universal Storage Platform (USP) V en VM zijn gecertificeerd voor IBM's Geographically Dispersed Parallel Sysplex (GDPS)-oplossing. 

De certificering voor compatibiliteit en interoperabiliteit met IBM’s GDPS-systeem stelt organisaties in staat storage van Hitachi en IBM te combineren in een mainframe-omgeving. Dankzij deze interoperabiliteit ontstaat een end-to-end oplossing voor vergroting van betrouwbaarheid en beschikbaarheid en performanceverbeteringen van mainframe-omgevingen. Organisaties krijgen hiermee de beschikking over centraal beheerde opslagdiensten als hiërarchisch opslagbeheer, datamigratie en disaster recovery-oplossingen voor optimale bedrijfscontinuïteit.

Voor mainframe-gebruikers is interoperabiliteit met IBM-servers een verplichte eis. Veel van 's werelds grootste organisaties in de financiële dienstverlening, telecommunicatie en andere belangrijke industrieën maken gebruik van IBM mainframe-systemen voor veeleisende applicaties.

"Hitachi streeft naar ondersteuning van de nieuwste mainframe-omgevingen om onze klanten en partners extra middelen te bieden voor hun bedrijfskritische applicaties", zegt Roberto Basilio, Vice President, Storage Platforms Product Management bij Hitachi Data Systems. "Dankzij deze kwalificatietest verstevigen we niet alleen onze samenwerking met IBM, maar realiseren we ook kostenbesparingen en vermindering van complexiteit en risico's voor onze eindgebruikers."

Bij het testen van IBM GDPS zijn de volgende connecties getest: Hitachi's Enterprise System Connection (ESCON), Fiber Connection (FICON) en Fibre Channel Protocol (FCP).