Oracle introduceert CRM On Demand versie 16

vrijdag 30 januari 2009

Extra informatie

Achtergronden

 

Webcast

Webcast Oracle CRM On Demand Release 16

 

Persberichten

Volledige Engelstalige bericht

 

Datasheets

Oracle CRM On Demand Release 16

Oracle CRM On Demand for Partner Relationship Management

Oracle CRM On Demand Single Tenant Standard Edition

 

Websites

Social CRM

Sales.com

 

Blog

Social CRM Blog

 

Voor meer informatie:

Whizpr

Marieke Adama/ Maartje Dekens/ Erik van de Nadort

Tel: 0317 410 483

E-mail: oracle(at)whizpr.nl

 

Over Oracle

Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware. Voor meer informatie: www.oracle.com

 

Trademarks

Oracle is a registered trademark of Oracle Corporation and/or its affiliates. Other names may be trademarks of their respective owners.

Nederlandse versie nu beschikbaar

 

De Meern, 29 januari 2009 – Oracle introduceert Oracle CRM On Demand Release 16. De nieuwe CRM On Demand-oplossing is uitgebreid met functionaliteit die ook partnerbedrijven (indirecte verkoopkanaal) aansluit als gebruikers van het CRM-systeem. Daarnaast is de nieuwe versie eenvoudiger aan te passen aan de wensen en eisen van de gebruiker. Daarnaast zorgt een hosted single tenant standard edition voor meer flexibiliteit en effectiviteit bij organisaties die hun CRM-systemen en applicaties willen uitbreiden. Oracle CRM On Demand is nu ook beschikbaar in het Nederlands.

 

Oracle CRM On Demand versie 16 bevat nieuwe functionaliteit voor het beheren van het indirecte verkoopkanaal. Zo is het mogelijk partnerprogramma’s, profielen, prijsafspraken, leads en deals te beheren. Met Oracle CRM On Demand Hosted Single Tenant Standard Edition beschikken organisaties over een hosted hardware- en software-omgeving die alleen voor hen is ingericht.

 

Personalisatie

Naast standaard functionaliteit en voorgedefinieerde branchespecifieke oplossingen, ondersteunt versie 16 vergaande personalisatie. Klanten kunnen eenvoudig de gebruikersinterface, bedrijfsprocessen en data layers van applicaties aanpassen. Oracle CRM On Demand versie 16 biedt naast voorgedefinieerde objecten de mogelijkheid eigen CRM-objecten te ontwikkelen. De maatwerkobjecten beschikken over dezelfde mogelijkheden als voorgedefinieerde objecten zoals real-time rapportages, integratie met externe data, beveiligingsmanagement en de mogelijkheid objecten van andere systemen of files te laden.

 

Branchespecifieke functionaliteit

De modules voor Global Wealth Management, biowetenschappen en verzekeringen zijn uitgebreid met extra industriespecifieke functionaliteit waardoor nog minder maatwerk nodig is. Hierdoor neemt de total cost of ownership (TCO) af en profiteren organisaties sneller van de inzet van de oplossing.

 

Oracle CRM On Demand Wealth Management is uitgebreid met financieel accountbeheer, functionaliteit voor het volgen van financiƫle planning, analysemogelijkheden voor portfolio en huishoudens, hetgeen leidt tot doelgerichtere verkoop en betere dienstverlening. De oplossing voor de verzekeringsbranche ondersteunt het volgen van polissen en claims, en uitgebreide analysemogelijkheden. Oracle CRM On Demand Life Sciences Edition geeft meer inzicht in de adoptie van farmaceutische producten door klanten. Hierdoor wordt de planning en uitvoer van verkoopgesprekken aanzienlijk verbeterd.