Oracle koopt Haley

donderdag 30 oktober 2008

Applicatiesuite uitgebreid met oplossing voor automatiseren beleid

 

Hotlinks

Oracle-Haley informatie

FAQ: http://www.oracle.com/haley/haley-faq.pdf

 

De Meern, 30 oktober 2008 - Oracle heeft RuleBurst Holdings Limited, moederbedrijf van Haley Limited, overgenomen. Haley is leverancier van beleidmodellering- en automatiseringsoftware. Hiermee biedt Oracle een end-to-end oplossing voor instanties op het gebied van sociale voorzieningen. De afronding van de acquisitie wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2009.

 

Het aantal klanten van instanties in de sociale voorzieningen neemt toe. Met beperkte resources moeten deze organisaties aanvragen consistent en accuraat administreren en distribueren. Daarbij moeten ze voldoen aan wet- en regelgeving. Haley’s oplossing ondersteunt overheden bij de in- en uitvoering van wet- en regelgeving door het vertalen van wetgeving en beleid naar geautomatiseerde regels binnen een applicatie. In combinatie met Oracle’s ERP- en Siebel CRM-applicaties biedt Oracle zo een totale oplossing voor instanties in de sociale voorzieningen.

 

“Overheden en organisaties krijgen te maken met steeds meer operationele uitdagingen als gevolg van demografische verschuivingen, globalisatie en budgetbeperkingen”, zegt Oracle President Charles Phillips. “Haley’s technologie vereenvoudigt het beheerproces van complexe beleid- en bedrijfsrichtlijnen. Al meer dan twintig jaar maken overheden, financiĆ«le dienstverleners en verzekeringsmaatschappijen gebruik van Haley’s oplossingen voor het snel implementeren van beleidsregels en het vaststellen en verlagen van kosten.” 

 

Klik hier voor het volledige Engelstalige bericht