e-office breidt team uit

donderdag 30 oktober 2008

Hotlink

- link naar foto’s in hoge resolutie

 

Houten, 30 oktober 2008e-office, human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, heeft  twee nieuwe sales-krachten aangesteld. Lianne Labega is in dienst getreden als IBM-account manager. Lianne is in deze rol verantwoordelijk voor de verkoop en onderhoudt contacten met klanten en prospects. Mariëlla Bos zal zich bezighouden met het coördineren van de interne sales-activiteiten.

 

Lianna Labega was hiervoor werkzaam bij Manpower Professional waar zij de Sales & Marketing-divisie van het kantoor in Eindhoven opzette. Daarvoor was zij zeven jaar verantwoordelijk voor de verkoop van hardwareleverancier MSI.

 

“Ik miste de dynamiek van de IT-wereld. De werksfeer en de manier van werken binnen e-office spraken mij zeer aan. Mijn huidige kennis en ervaring sluit mooi aan op de drie aandachtsgebieden van e-office, namelijk technologie, mens en organisatie. Ik ben van mening dat ik daarom een goede gesprekspartner ben voor de klanten van e-office”, aldus Lianne Labega.

 

Mariëlla Bos heeft afgelopen juli haar HBO opleiding Management Toerisme afgerond. Ze begint bij e-office aan haar eerste fulltime baan.

 

“Als interne sales-coördinator bij e-office zal ik de spin in het web zijn voor sales en marketing. Ik grijp deze uitdaging aan om mijzelf verder te ontwikkelen en zo te groeien binnen dit vakgebied”, zegt Mariëlla Bos.