Bull Nederland verkrijgt VMware authorized consultant status

donderdag 30 oktober 2008

Diemen, 30 oktober 2008 – Bull Nederland heeft de authorized consultant status verkregen van VMware. Dit houdt in dat consultants van Bull Nederland hun klanten nu kunnen begeleiden bij volledige adviestrajecten rondom de virtualisatie van hun IT-omgeving.

De consultants van Bull zijn in de afgelopen periode opgeleid om klanten, die virtualisatie toepassen in hun serveromgeving, van het begin tot het eind te begeleiden in dit proces. Ze kunnen VMware-oplossingen ontwerpen, plannen, ontwikkelen en implementeren. Daarnaast kan VMware consultants van Bull nu ook bij klanten gaan inzetten voor adviestrajecten rondom virtualisatie.

Edwin Brok, Business Development Manager bij Bull over de status: “Steeds meer bedrijven zetten virtualisatie in om efficiënter om te gaan met hun IT-omgeving. Daarom hebben we bij Bull Nederland in de afgelopen jaren hard gewerkt om onze kennis en expertise op dit gebied uit te breiden. Het verkrijgen van de VMware authorized consultant status betekent dan dat wij hierin geslaagd zijn. Daarnaast is het voor ons een bekroning van de nauwe samenwerking tussen Bull en VMware in de afgelopen drie jaar.

Jeremy van Doorn, Manager Systems Engineering bij VMware: “Bull Nederland is al geruime tijd actief op het gebied van virtualisatie. Ze hebben de afgelopen periode laten zien dat ze hun kennis van virtualisatie en van de oplossingen die VMware hiervoor biedt, grondig hebben uitgebreid. De toekenning van de authorized consultant status is dan ook volledig verdiend. Doordat ze nu toegang hebben tot ons VAC-partner programma krijgt Bull nu een volledige set tools in handen, waarmee ze hun klanten nog beter kunnen ondersteunen bij dit soort trajecten.”