Hitachi Data Systems benoemt Green Data Systems tot Channel Managing Partner

donderdag 27 september 2007

Sint-Stevens-Woluwe, 27 september 2007 – Hitachi Data Systems (HDS), wereldwijd leverancier van service oriented storage-oplossingen en dochterbedrijf van Hitachi Ltd (NYSE: HIT), benoemt Green Data Systems, Value Added Distributeur van producten en diensten op het gebied van Data Management Systemen, tot Channel Managing Partner.

 

Green Data Systems wordt verantwoordelijk voor de distributie van alle HDS producten en diensten in Belgiƫ en Luxemburg alsook voor de verdere ontwikkeling van het partnerkanaal in deze landen. Deze partnerovereenkomst biedt resellers de mogelijkheid om sneller tegemoet te komen aan de behoeften van hun klanten.

 

Dany De Budt, Country Operations Manager HDS Belux: “Green Data Systems beschikt over een uitgebreide expertise op het vlak van data management oplossingen, waardoor zij onze partners de nodige ondersteuning kunnen bieden op het vlak van trainingen, accreditaties, voorverkoop en marketing. Wij zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap op korte termijn zal leiden tot een verdere uitbreiding van ons marktaandeel in de Belux.”

 

Wessel Graatsma, Directeur Green Data Systems: “Voor ons betekent de uitbreiding van ons data storage management portfolio met de kwalitatieve en groene oplossingen van HDS, een grote troef. Wij kunnen klanten nu een volledig portfolio van oplossingen en diensten aanbieden op het vlak van Green Storage, Security, High Availability, Network en Data Management, Data Migratie en Business Continuity. De volledigheid van dit aanbod onderscheidt ons zeker van andere spelers in de Benelux IT-distributiemarkt. "