Medion introduceert 'back to school'-laptop bij Expert

maandag 20 augustus 2007

MD96414 per direct beschikbaar

Panningen, 20 augustus 2007 – Medion, producent van consumentenelektronica, introduceert een speciale ‘back to school’-laptop. Deze laptop is per direct alleen beschikbaar bij elektronica vakspeciaalzaak Expert voor 699 euro.

De Medion ‘back to school’-laptop heeft enkele voor scholieren zeer handige eigenschappen. De afmetingen zijn slechts 330 x 240 x 36 mm en de laptop, inclusief batterij, weegt 2,4 kilo. Daarmee is de laptop bijzonder compact en licht, en dus handig mee te nemen in een schooltas. De laptop heeft ingebouwde stereo-luidsprekers en een breedbeeld scherm van 14,1 inch.

Verder beschikt de MD 96414 over een harddisk van 160 GB, 2 GB intern geheugen, een Nvidia-videokaart en een AMD Turion 64 X2 Dual-Core Processor. De laptop heeft een dvd-brander en wordt standaard geleverd met het Windows Vista Home Premium besturingssysteem. Verder is de MD96414 uitgerust met een uitgebreid software-pakket, waaronder een Bull guard Internet Security-pakket en Nero Burning Rom 7 Essentials. De laptop wordt geleverd met twee jaar ‘pick up and return’-garantie.

Michiel van der Vliet, Sales Director bij Medion Benelux: “Scholieren en hun ouders hebben aan het begin van het schooljaar vaak hoge kosten door boeken en het schoolgeld dat ze moeten betalen. Door deze handige scholierenlaptop voor een goede prijs aan te bieden, hopen we dat we het iets eenvoudiger voor ze kunnen maken. We zijn erg trots op het feit dat Expert de laptop aan zijn klanten gaat aanbieden. Doordat Expert in Nederland ruim 185 winkels heeft, is de laptop altijd dicht bij huis aan te schaffen. Verder kwam uit onafhankelijk TNS/NIPO- onderzoek naar voren dat Expert al voor het 14e achtereenvolgende jaar de beste service biedt en dit sluit naadloos aan op de strategische weg die Medion bewandelt."