Fortes Solutions genomineerd voor Deloitte Fast 50

dinsdag 28 augustus 2007

Fortes Solutions, softwareleverancier voor strategisch verandermanagement, is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50-verkiezing 2007. Fortes heeft de nominatie te danken aan de sterke omzetgroei over de laatste vijf jaar. Over 2007 verwacht Fortes een verdubbeling van de omzet.

Sander Nijenhuis, Managing Director van Fortes: "Wij bieden bedrijven de instrumenten om hun strategie op eenvoudige wijze te vertalen naar concrete projecten en programma's en deze vervolgens effectief uit te voeren. Doordat onze software is gebaseerd op best practices zoals PRINCE2 en beschikbaar is via Internet of het eigen Intranet, hoeft er veel minder te worden geconfigureerd en geïnstalleerd dan bij andere software. Hierdoor zijn klanten soms al binnen een week up and running met onze Principal Toolbox. De extreem korte implementatietijd in combinatie met het grote gebruiksgemak zijn de bepalende factoren geweest voor onze sterke groei."

Tot de klantengroep van Fortes Solutions BV behoren gerenommeerde organisaties zoals Eneco, Ministerie van Defensie, British American Tobacco, Adecco, Gemeente Amersfoort, Fortis ASR en Royal Bank of Scotland. De hoofdvestiging van Fortes bevindt zich in Enschede. Tevens heeft men verkoopkantoren in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.