Drie 'product van het jaar'-awards voor Mitel

maandag 13 augustus 2007

Mitel Your Assistant, Quick Conference en de 5340 IP Phone vallen in de prijzen

Nieuwegein, 13 augustus 2007 – Mitel, leverancier van IP-communicatie-oplossingen heeft voor de Mitel Your Assistant, Mitel Quick Conference en de Mitel 5340 IP Phone de ‘Product of the Year Award 2006’ ontvangen van het Amerikaanse magazine ‘Communications Solutions’.

De awards werden voor de zevende keer uitgereikt door Technology Marketing Corporation’s (TMC) Communications Solutions, een Amerikaanse uitgeverij van bladen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. De award wordt uitgereikt om aandacht te vestigen op bedrijven met visie, leiderschap en oog voor detail.

Rich Tehrani, hoofdredacteur van Communications Solutions: “Mitel heeft de Product of the Year Award ontvangen voor hun technologische vooruitgang en de verbeteringen aan hun toepassingen. Mitel heeft bewezen dat ze zowel belang hechten aan productkwaliteit voor gebruikers als een positieve ROI voor de organisaties die gebruikmaken van de oplossingen. Ik ben blij dat ik Mitel kan belonen voor hun inzet en behaalde resultaten en kijk uit naar meer innovatieve oplossingen in de toekomst.”

Mitel Your Assistant
Mitel Your assistant is een combinatie van enerzijds een IP softphone en anderzijds een applicatie waarmee werknemers achter hun pc kunnen zien of een collega bereikbaar is per telefoon, chat/instant messaging of e-mail. Bovendien kunnen medewerkers online samenwerken en eenvoudig telefonische of video conferences opstarten. Your Assistant is te gebruiken vanaf elke lokatie met breedband internetverbinding zonder dat hier een VPN-verbinding voor nodig is.

Mitel Quick Conference
Quick Conference is een eenvoudig, flexibele en schaalbare applicatie voor het opzetten van conference calls met maximaal 200 mensen. Quick Conference is gunstig geprijsd waardoor organisaties conference calls vaker kunnen inzetten. Gebruikers kunnen op elk gewenst moment, flexibel en eenvoudig een conference call opzetten, vanaf elke locatie, zonder dat een operator ondersteuning moet bieden. Tot voor kort vond bij een dergelijke dienst vaak tegen betaling per conference call plaats. Dat behoort met Quick Conference tot het verleden.

Mitel 5340 IP Phone
Deze IP-telefoon heeft een groot display dat bijdraagt aan het gebruiksgemak. Met de bijgeleverde HTML-Toolkit of via XML is eenvoudig een telefoonapplicatie te schrijven, waardoor de telefoon gemakkelijk te integreren is in de belangrijkste bedrijfsprocessen van het bedrijf. Te denken valt aan een hotel dat de belangrijke functies als roomservice, en wake up calls op het scherm laat voorprogrammeren. Verder geeft het grote lcd-scherm zowel het zakelijke als het persoonlijke telefoonboek weer en is het mogelijk om, via bijvoorbeeld een koppeling aan Microsoft’s Live Communication Server, te zien of collega’s op dat moment beschikbaar zijn.