Hidde Huisman naar Codast

maandag 16 juli 2007


Barneveld, 16 juli 2007 – Codast, dienstverlener op het gebied van effectieve en efficiënte in- en outputmanagementoplossingen, heeft Hidde Huisman aangenomen als Senior Technical Consultant.

Huisman wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het uitvoeren van implementatietrajecten van outputmanagement en Enterprise Document Presentment. Verder is hij actief bij de technische realisatie van StreamServe-projecten op basis van SLA-contracten.

Huisman werkte in het verleden bij onder andere Inter Access en Centric. In zijn functies bij deze bedrijven deed hij ruimschoots ervaring op met de implementatie van StreamServe-oplossingen bij onder andere Akzo Nobel Deco, Stork Food Systems en diverse grote verzekeraars. Daarnaast heeft hij maatwerkkoppelingen van StreamServe gemaakt met diverse systemen en applicaties.

Johan van Tongeren, Managing Director van Codast: "Hidde Huisman is een zeer ervaren StreamServe-consultant, die in het verleden heeft bewezen ook lastige, technische projecten goed aan te kunnen. We zijn dan ook erg blij dat we iemand van zijn kaliber hebben aangenomen. Mede dankzij zijn komst, kunnen we onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen en verder door blijven groeien."