Conferentie over de gevaren en kansen van online examineren

maandag 14 mei 2007

Capelle a/d IJssel, 14 mei 2007 – Internationaal beveiligingsbedrijf Comsec Consulting is door Andriessen en Partners gevraagd audits uit te voeren op zijn online examentoepassingen. Andriessen en Partners faciliteert al meer dan tien jaar opleidings- en examenprocessen aan via internet.

Sinds het ontstaan van Comsec in 1986 test het al webdiensten op beveiliging. In 2005 ontwikkelde het bedrijf hiervoor zijn eigen keurmerk genaamd e-Sure. Om in aanmerking te komen voor e-Sure, ondergaat de IT-infrastructuur testen op alle aspecten van beveiliging. Andriessen en Partners en Comsec hebben nu een overeenkomst gesloten waarbij Comsec de webtoepassingen op uiteenlopende veiligheidscriteria controleert.

Bart Andriessen, directeur/eigenaar van Andriessen en Partners: “Comsec heeft veel ervaring en een goede naam op beveiligingsgebied. Hun experts staan ons bij met raad en daad, zodat wij de voorsprong in onze markt verder uit kunnen bouwen.”

Conferentie Online examineren – de gevaren en kansen
Op maandag 11 juni organiseert Andriessen en Partners een middagcongres over de laatste stand van zaken op het gebied van online examinering. Het evenement richt zich op beslissers in examinering en scholing, zowel in het bedrijfsleven als in het onderwijs. Zie voor meer informatie en om aan te melden http://www.andriessen.nl/securitycongres/