Hitachi plasmascherm al twee maanden Best Reviewed op KIESKEURIG

donderdag 10 augustus 2006

Brussel, 10 augustus 2006 – De Hitachi 42PD7200 plasmatelevisie heeft voor de tweede achtereenvolgende maand de KIESKEURIG Best Reviewed Award gewonnen. Het scherm is het best gewaardeerde product in de categorie plasmatelevisie in zowel de maand juli als augustus van dit jaar. Het Hitachi-scherm wordt vooral positief gewaardeerd vanwege de beeldkwaliteit en het design.

De Best Reviewed Award is een keurmerk dat door KIESKEURIG en zijn bezoekers wordt uitgereikt. De beoordeling komt van consumenten die een bepaald product zelf in bezit en gebruik hebben. Ze delen hun ervaringen en meningen over onder andere gebruiksgemak, kwaliteit, vormgeving en prijs. De Best Reviewed Award is daarmee een predikaat dat alleen kan worden verkregen door positieve consumentervaringen. Dagelijks verschijnen er in de categorie plasmatelevisie enkele honderden reviews.

“Het is altijd goed wanneer je als beste wordt getest in een vergelijkende testopstelling. Het is echter nog beter wanneer consumenten zelf positief zijn over je product. We zijn dan ook erg trots op de Best Reviewed Award van KIESKEURIG voor de 42PD7200”, aldus Herman Nevens, Country Manager Benelux van Hitachi Digital Media Group. “Hitachi is een van de weinige leveranciers die de schermen in eigen beheer ontwikkelt en produceert. Er wordt enkel gewerkt met in eigen huis ontwikkelde technologieën. Deze technologie is zo vooruitstrevend dat diverse andere partijen er ook gebruik van willen maken. Dit wordt bekrachtigd door het feit dat de Hitachi-schermen door de consumenten steeds beter worden gewaardeerd.”

De 42PD7200 is een HD-ready plasmascherm met een diagonaal van 42 inch (106 cm). De gemotoriseerde voet zorgt voor een optimale kijkhoek vanuit elke zitpositie. De speakers zijn naar keuze van het scherm los te koppelen. De 42PD7200 beschikt over diverse aansluitingen, waaronder drie Scart-verbindingen en een HDMI-poort. Hiermee zijn verschillende apparaten aan te sluiten, zoals een dvd-speler of een Xbox360. Het scherm kan ook op een pc worden aangesloten.